promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda ijesztően szexit alakított a videoklipjében, a botrányhősnő mindent a kezében tart
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig a Nő dönt?

Zimány Linda kislányként Britney Spears-imitátorként került a média kereszttűzébe: nemcsak azzal, hogy néhány énekhangját és táncmozdulatait utánozta és adta elő Linda, hanem az emberek többsége szerint megszólalásig hasonlított a POP királynőjére. A hazai celeb általánosságban véve a botrányairól vált ismerté Magyarországon: mindig tett valamit, amiről csámcsoghattak az emberek, ami a legtöbb személynél kiütötte a biztosítékot. Majd, amikor felnőttkorában elvégezte a jogász szakot és beállt ügyvédbojtárnak, senki sem vette komolyan.

Ebben azért nagy szerepet játszott az is, amikor 2014-ben a paparazzi fotóknak hála nyilvánosságra került, hogy Zimány Linda az épp itt forgató Jude Law-val csókolozott. Azt hiszem, innentől kezdődött meg igazán az a mélyrepülés, aminek köszönhetően minden harmadik magyar azt gondolja Lindáról, amit. Mondjuk nem mintha nem lennénk hajlamosak ilyeneket mondani egy emberről akkor is, ha semmiféle indokunk sincs rá.

[[cikk1]]

Linda akárhogy is mutatja a Nőt, olykor-olykor látszik rajta az a kislány, aki talán igazán sohasem lehetett: legszívesebben mindenkinek meg szeretne felelni. Ha az ember jobban megfigyeli, a belső szorongást és harcokat is észreveszi, a valódi önbizalomhiányt, amit remekül lehet álcázni a felszínen, a külvilág felé az óriási magabiztossággal. Hiszen ha senki sem figyel, akkor miért mutassam ki a valódi oldalamat, nem igaz? Ha mindenki csak egy jó nőnek tart, akkor miért ne játsszak rá? Ha a többség lebecsül, akkor miért ne lepjem meg őket, hogy hiba volt ezt gondolni rólam?

Dr. Zimány többször vetkőzött le már életében, viszont videoklipben még nem igazán láthattuk - kivétel kislányként a TNT egyik klipje -, de ez az idő is eljött:

Halloweenkor, október 31-én lett publikus az a klip, amiben félelmetes sminkben és extrém ruhákban ejtenek tangót Bódi Dénes, táncművésszel.

Ebből is látni, hogy a Dancing with the Stars után is van élet. Arról nem is beszélve, hogy Linda a mostani Hot magazin! interjúban fejtette ki, hogy eddig önmagára és a karrierjére fókuszált, de most már úgy érzi, eljött az ideje egy párkapcsolatnak:

„Most kicsit aktívabb lettem, visszaírogatok azoknak, akik az elmúlt két hónapban kerestek, igyekszem kimozdulni, vacsorákra járni, és újra nyitott szemmel járok."

De előtte mindenkit megnyugtatott és nyomatékosította, hogy ő az a fajta régimódi lány és nem is nagyon tud mit kezdeni a mai generáció ismerkedési szokásaival, vagy azzal, hogy a világ mennyire felgyorsult,

„Régimódi lány vagyok, szeretem, ha a férfi udvarol, időt szán arra, hogy megismerjük egymást. Ebben a felgyorsult világban nehezen tudom elfogadni, hogy volt, aki már tíz nap után azt javasolta, hogy utazzunk el együtt… Azt tapasztalom, hogy nehéz a férfiakkal, sokan érzelmileg megközelíthetetlenek, vagy három hét után feladják."

Apropó gyors és modern világ... A klipet a celebbotrányhős, illetve ügyvédnő tette fel a saját Instagram oldalára:

[[vid1]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás