promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Merci túllendült a lopási balhén, és rögtön kívánatos bikiniben pózolt a követőknek
Borítókép:  RTL official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában már nem jutott el a végső pillanatokig.

Balázs Mercédeszt VV Merciként ismerte meg az ország, aki szép eredményt ért el a Való Világ 10-ben. Miután elvitte a bronzérmet, igyekezett ő is belefogni a zenei karrierbe, és aláírt G.w.M kiadójához, aztán Cedes álnéven vágott bele rapperként egy saját projektbe.

Való Világ 10 játékosa a zenélés közben belekóstolt a felnőtt filmezésbe is, hogy egy kis plusz pénz álljon a házhoz. Kiderült, hogy a nyilvánosságra került fotók valódiak voltak, és VV Merci tényleg a webkamera előtt vállalta be, hogy kényezteti magát mindenki előtt. Ez nem lett tartós persze, hanem csak egy kis kitérő volt.

Már nem kell sokat aludni, és november 20-én elindul a Való Világ 11-ik évada. Elég ironikus, hogy VV Merci ezt nem olyan rég dögös csokoládéevéssel reklámozta, most pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában valamilyen szinten a csokilopás okozta a vesztét, amit játékostársaitól lovasított meg.

Ennek meglett a következménye, mert végül Mercinek kellett távoznia a dzsungelből, mivel rá érkezett a legkevesebb voks a nézői szimpátiaszavazáson.

VV Mercit megviselte a játék, valamint az éhezés is, szóval Kolumbiában maradt, hogy feltöltődjön egy picit.

„Szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott rám, kedvelt vagy csupán csak nézett az elmúlt 2 és fél hétben. Hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a kalandnak nagyon sok új élménnyel gazdagodtam és még sikerült bezsebelnem pár jó barátot is”

- írta Instagramon, és hozzátette, hogy felzabált mindent, ami az útjába került.

Ez nem látszik rajta, mert lapos hassal villantotta meg a melleit egy zöld bikiniben. Most úgy az RTL játéka után luxuskörülmények között piheni ki a fáradalmakat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás