promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien előkapta a huncut műmelleit, és még ostor is van a kezében
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cowgirlnek öltözött Vasvári Vivien a hajával takarta magát, de nem sok sikerrel.

A Feleségek luxuskivitelben, a Farm VIP és egyebek között a Troll a konyhában sztárja, Vasvári Vivien elvileg színésznő, de mégis a legtöbben influenszerként ismerik, hiszen már több, mint 845 ezer követője van Instagramon, ami azt jelenti, hogy ő Magyarország egyik legnagyobb követőtáborával rendelkező híressége – nem csoda, hiszen sokak szerint ő az egyik legdögösebb magyar celeb.

Vasvári Vivien minden bizonnyal tökéletesen tisztában van azzal, hogy a megjelenése milyen hatást vált ki az emberekből, hiszen rendszeresen rak ki magáról a közösségi oldalára olyan fotókat, amiken szexi fehérneműben láthatjuk őt. A rajongói/hódolói természetesen rögtön dicsérő kommentekkel és szívecskékkel bombázzák őt ilyenkor, de a híresség legutóbbi, tűzforró posztjánál erre nem volt lehetőségük – pedig élete talán legvadítóbb fotóját osztotta meg.

Cowgirlnek öltözve, kalapban, csizmában, farmerdzsekiben és ostorral a kezében fedte fel a bájait Vasvári Vivien, aki sokak meglepetésére nemes egyszerűséggel előkapta a melleit, és csak a felsője egyik oldala, illetve a hosszú, szőke haja takarta a mellbimbóit – mondani sem kell, hogy a látvány egyszerűen őrjítő, és máris több tízezer kedvelés érkezett a pajzán poszt miatt.

Azt már megszokhattuk, hogy Vasvári Vivien elég bevállalós, de eddig talán még sosem osztott meg magáról ilyen csábító képet. A felvétel láttán tényleg nem csoda, hogy ilyen sokan követik őt Instagramon, hiszen ha ilyen csemegékkel kedveskedik a közönségnek, akkor mindenki hálás neki.

Itt lehet megtekinteni Vasvári Vivien tűzforró fotóját, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás