promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hányingerkeltő szörnyeteggé változott a világ egyik legszebb modellje, de jó oka volt rá
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Heidi Klum megint rendesen megdöbbentette az embereket, idén igazán kitett magáért.

A 49 éves német szupermodell, Heidi Klum a divatszakma egyik kiemelkedő alakja, hiszen az eddigi pályafutása során szinte az összes ismert tervezővel és márkával sikerült már együtt dolgoznia. Az America's Got Talent című tehetségkutató műsor egyik zsűritagjaként is láthatjuk őt egy ideje, illetve sűrűn szokott pucérkodni az Instagramon is, de most nem a tökéletes testével hívta fel magára az emberek figyelmét.

Sokak szerint Heidi Klum a halloween királynője, ugyanis a modell szinte minden évben tart egy gigantikus bulit, és mindig extra figyelmet fordít a jelmezére. Az utóbbi években rengeteg maradandó és felkavaró kosztümöt viselt a híresség, de idén talán minden eddiginél elképesztőbb lett – rendesen felülmúlta magát Heidi Klum, akinek azt is sikerült elérnie, hogy egyesek szinte hányingert kapjanak a látványától.

Heidi Klum egy profi csapat segítségével egy gigantikus, meghökkentően élethű és gusztustalan kukacnak öltözött, a pasija pedig stílusosan horgász volt, csak hogy teljes legyen az összkép. Meg is ejtettek a kamerák kereszttüzében egy gyomorforgató csókot, szóval tényleg hatásos volt a modell jelmeze – egyszerre lenyűgöző és félelmetes.

A bulin amúgy többek között Elon Musk is ott volt, aki valamiféle harcosnak öltözött, de Heidi Klum természetesen ellopta a show-t és mindenkit túlszárnyalt ezzel a szörnyen kreatív, furcsa jelmezzel, amire minden bizonnyal senki sem számított.

Itt lehet megnézni Heidi Klum jelmezét:

Itt pedig egy kis háttérvideó a szörnyeteggé való átalakulásról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás