promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO-val találkozhatott egy amerikai pilóta, megdöbbentő részletességgel beszélt róla
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori vadászpilóta, Ryan Graves éveken át repült az amerikai haditengerészetnél és azt állítja, hogy 2013 és 2014 között többször is összetalálkozott néhány furcsa tárggyal a fellegekben. 

A pilóta azt mondja, hogy egy küldetése alatt több furcsa  jel is feltűnt a radarján és aggódni kezdett, nehogy baleset legyen a dologból. Repülőket azonban nem látott, így arra gyanakodott, hogy meghibásodott a radar. Később azonban már máshogy látta a dolgot. Most azt állítja, hogy valaminek ott kellett lennie a gépe környezetében, ha azt a radar is észlelte - írja a Blikk a The Sun cikke alapján.

"És ahelyett, hogy üres légteret láttunk volna... hirtelen sok különböző radarkontaktus volt, ami azonnali gondot okoz, mert eltalálhatjuk valamelyiket, vagy valakit, aki a környékünkön dolgozik"

- fogalmazott Ryan Graves. A fiatalember arról is beszélt, hogy egy másik pilóta közelről is látta az objektumot, ami egy fekete kockának tűnt, a belsejében egy áttetsző gömbbel. A volt haditengerész hozzátette, pontosan nem lehet tudni, hogy az objektum pontosan mi lehetett, de afelől semmi kétsége, hogy amit látott, az valódi volt.

Megjegyezte, hogy több társa éveken át figyelt meg különös tárgyakat az égen, azonban teljes bizonyossággal egyikről sem lehet tudni, hogy pontosan mi is lehetett.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás