promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa jobban szereti a tangát a bugyinál, bár ez az ultramerész fehérneműs vetkőzéseiből nem derül ki
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A válófélben lévő műsorvezetőt még a Playboy is megkörnyékezte.

A minap robbant a hír, hogy Demcsák Zsuzsa három év után elválik indiai férjétől, Krishantól. Pedig úgy tűnt, hogy a pár tökéletesen összeillik, és megtalálták egymás mellett a harmóniát, ám a látszat – ezek szerint – néha csal.

Szinte hihetetlen, de a még mindig csupán 44 éves tévés műsorvezető kereken negyed százada, 1997-ben szerelt először a képernyőn. A közgazdász és jogász végzettségű szépség a Fort Boyard – Az erőd című műsorban kapott lehetőséget a TV2 csatornán, míg most a Super TV2-n futó Money or Love – Fogadj a szerelemre! című párkereső valóságshow háziasszonya.

Kevesen tudják, hogy Zsuzsa korábban komolyan foglalkozott a modellkedéssel, illetve több magazinban jelentek meg róla erotikus, fehérneműs képek. Ezek jó része 2007-ben eltűnt a webről, amikor a mutatós tévést kormányszóvivőnek kérték fel – végül a feladatot nem vállalta el.

2011-ben a TV2 egyik nyári műsorában is megvillantotta bombasztikus alakját, tarka bikiniben csücsült ki egy medence szélére, hogy onnan folytasson beszélgetést a vendégekkel. Elvileg a babaúszás volt a téma, de férfi legyen a talpán, aki Zsuzsa pánt nélküli bikinifelsőjén, és az azon átsejlő mellein kívül másra is oda tudott figyelni.

A műsor után meg is kereste őt a magyar Playboy akkori főszerkesztője, és megpróbálta rábeszélni a filigrán szépséget arra, hogy a híres férfimagazinban is tárulkozzon ki. A határozott elutasító válasz alighanem meglepte a lap vezetőjét.

„Zsuzsa azt mondja, hiába készültek róla annak idején fehérneműs fotók, többé nem vetkőzne le, hiszen szerinte egy családanyához ez nem méltó. Arra a kérdésre, hogy akkor mi a véleménye Liptai Claudiáról, aki szintén kisgyermekes édesanyaként vetkőzött, kitérő választ adott: én nem vágyom mások ilyesfajta elismerésére, családom van, boldog életem, munkám”

– nyilatkozta akkoriban az nlc.hu részére. Korábban a bulvársajtó egyéb érdekességeket is összeszedett Zsuzsáról, például azt, hogy a tangát jobban szereti a bugyinál, a 178 centis magasságához 89–60–92-es paraméterek társulnak, illetve régi vágya, hogy régészkedhessen a Yucatán-félszigeten.

Akadt olyan oldal is, amely a műsorvezető pikáns képeit gyűjtötte egy csokorba. Ezek közül kétségkívül azok a fekete-fehér fotók a legizgalmasabbak, amelyeken vastagra kihúzott ajkakkal, és elképesztően szexi bugyi-melltartó kombinációban pózol a kamerának.

Képek egyebek mellett ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás