promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin keresztlánya levetkőzött a Playboynak, most pedig megpattant Litvánia felé
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az orosz szépség luxusházát átkutatták a rendőrök.

Putyin elnöknek nemcsak az orosz-ukrán háború váratlan fordulatai okozhatnak manapság fejfájást, de a magánéleti eseményei is. A napokban a keresztlányának nevezett Ksenia Sobchak pattant meg váratlanul Oroszországból, Litvánia felé véve az irányt.

Az említett hölgy novemberben ünnepli a 41. születésnapját, és alighanem ezt békésebb körülmények közt akarja megtenni. A színésznőként, újságíróként és tévés műsorvezetőként is ismert szőkeség az egykori szentpétervári polgármester lánya, aki 2018-ba nagy merészen még az elnökválasztáson is elindult, ám Putyinnal szemben esélye sem volt, mindössze a szavazatok 1,68 százalékát sikerült elérnie.

Az elnök persze emiatt nem haragudott meg rá, főleg azért nem, mert a gyönyörű és céltudatos Ksenia állítólag az ő keresztlánya. Az alighanem rosszabbul esett neki, hogy a nő október 26-án sportos öltözékben, baseballsapkával a fején átkelt a fehérorosz-litván határon, mégpedig izraeli útlevéllel.

Mialatt Ksenia a menekülését bonyolította, az oroszországi luxuslakását átkutatta a rendőrség, vagyis odahaza már aligha lehetett biztonságban. Litvániából feltehetőleg Törökország vagy Dubaj felé veszi az irányt, hogy utána az Európai Unióban vagy az USA-ban tűnjön el.

A szép Ksenia nem mindig bujkált ennyire, 2006-ban például büszkén pózolt a Playboy orosz kiadásának címlapján. A téma Tarzan birodalma, a dzsungel volt, ahol ő alighanem a naiv Jane-t alakíthatta, de nem túl merész öltözékben, hiszen alul és felül mindig takarta valami, még ha csak a szőke hajzuhataga is.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás