promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andit súlyos állapotban vitték kórházba? Reagált a menedzsere
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy hírlik, Tóth Andit súlyos állapotban vitték kórházba. Lapunknak nyilatkozott az énekesnő menedzsere.

A Blikk információi szerint egy ünnepelt, magyar énekesnőt csütörtökön mentővel és rendőri kísérettel szállítottal kórházba. A lap ugyan nem nevezte meg, hogy melyik hírességről van szó, de úgy tudják, hogy az ügyben eljárás is indult.

A szóban forgó sztárénekesnőt erősen kábult állapotban vitték az egyik budapesti kórházba, ahol azonnali ellátásban részesült. Ezek után egy toxikológiai vizsgálatnak vetették alá, ahol kiderült, hogy kokain volt a szervezetében.

Azóta sem derült ki, hogy ki lehet az "ünnepelt, magyar énekesnő", de a közösségi médiában már elindult a találgatás. A legtöbben úgy hiszik, hogy Tóth Andiról lehet szó, és ezt erősítette meg Baukó Éva is, aki korábban több műsor végkimenetelét is előre elspoilerezte, emellett olyan titkokat tud a hazai sztárvilágból, amiket más nem. Éppen ezért sokan adnak is a szavára és a véleményére, de azt nem tudni, hogy ezúttal is igaza van-e.

Igaz, Tóth Andi - aki rendszeresen tesz ki Insta Story-kat, most 24 órája nem rakott ki semmi újat, és ez önmagában is aggasztó. Amint további részletek derülnek ki az esetről, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTÉS: Lapunknak sikerült beszélni Tóth Andi menedzserével, aki azt az információt közölte, hogy az énekesnővel kapcsolatos pletyka nem igaz, Andi egész napját a stúdióban töltötte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás