promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika olyan fotót rakott ki magáról, ami nagy visszhangot keltett
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így még talán sosem láttuk Herceg Erikát.​

Az X-faktor első élő adásában olyan ruhát adtak Herceg Erikára, ami miatt furcsa pletyka indult el. Felmerült ugyanis a gyanúja, hogy a női mentor nem vett fel bugyit a ruhája alá. Természetesen erről Erikát is megkérdezték, aki őszintén elmondta, hogy volt-e valami rajta alul.

Miután ez tisztázódott, az internet népe keresett mást, amin csácsogni tud Erikával kapcsolatban. Nem telt bele sok időbe, az X-faktor dekoratív, ám de megosztó zsűritagja olyan fotót rakott ki magáról, amin szinte fel sem lehet ismerni őt.

Mi tagadás, eddig nem láthattuk Herceg Erikát smink nélkül, de most rendhagyó képet tett közzé a közösségi oldalán. Volt, aki azt írta, hogy simán elmenne mellette az utcán, mert így meg sem ismerné. Egy másik kommentelő szóba hozta a meztelen képeit, amelyek ugyan tetszettek neki, de nem változtatták meg a véleményét arról, hogy Erikát egy "guminőnek" tartja.

Megtippelni sem tudjuk, hogy a mentort milyen ruhakölteménybe fogják ezúttal öltöztetni az X-faktorban, az RTL nagyszabású tehetségkutatójának második élő showja szombat este lesz a televízióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás