promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eljött az igazság pillanata: Sebestyén Balázs végre bevallotta azt, amit már sokan sejtettek
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs meglepő őszinteséggel beszélt magáról.

Pár napja nagy port kavart az RTL-en futó Celeb vagyok, ments ki innen! egyik adása, amiben Vadon Jani sokak szerint megszégyenített egy kisfiút a „poénjaival”, miközben Sebestyén Balázs szinte csak tétlenül nézte a dolgot. Puzsér Róbert is megnyilvánult ezzel kapcsolatban, és szokás szerint elég keményen reagált – bár sokakat meglepett, hogy leginkább Balázsba állt bele:

Sebestyén Balázs többször is bajba keveredett már a stílusa, illetve a különböző megnyilvánulásai miatt. Már a Z+-os időkben is voltak botrányos pillanatai, a jelenleg futó, Balázsék című rádióműsorról nem is beszélve. Az elmúlt években sokan sejtették, hogy a híresség valójában nem ilyen, hanem csak egy szerepet játszik, most pedig ő maga vallotta be, hogy tényleg nem olyan a hétköznapi életben, mint bármelyik műsorában.

„A civil életben én inkább komoly pali vagyok, és kicsit csendesebb is, mint amit a külvilág lát, hall belőlem. A humort egy nagyon jó forrásnak tartom, ami egyértelműen kell a túléléshez. Fontos, hogy meg tudjuk őrizni a humorérzékünk, mert az sok mindenen átsegít”

mondta Sebestyén Balázs.

A Celeb vagyok, ments ki innen!-es balhé óta ismét rengetegen támadják Sebestyén Balázst, aki úgy néz ki, hogy meglepő módon szokta olvasni a kommenteket, visszajelzéseket, ráadásul úgy, hogy közben képes arra, hogy megkülönböztesse őket aszerint, hogy építő jellegű kritikáról van szó, vagy csak egy gusztustalan beszólásról:

„Olvasom a kommenteket, és számos van, ami elgondolkodtat, de tudok különbséget tenni azok között, amelyek a frusztráció levezetésének az eszközei, és azok között, amelyek valóban észrevételt fogalmaznak meg. Az utóbbiak hasznomra tudnak válni.”

Sebestyén Balázs amúgy nagy becsben és titokban tartja a magánéletét, de nemrég állítólag mégis kiderült egy intim titka egy kis viccelődésnek köszönhetően:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás