promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett: Egy igazi műalkotás vagyok, egy újkori köcsög!
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Onnan kaphatott egy elég erős vallomást az internet népe, ahonnan soha nem várta volna. Köllő Babett arról beszélt, hogy ő egy újkori műalkotás, egy újkori köcsög. Utóbb valószínűleg érezte a kijelentésben rejlő élt, ezért kicsit finomított a kijelentésen. 

Olykor előfordul, hogy a hírességeket elkapja valamiféle megmagyarázhatatlan őszinteségi roham, azonban Köllő Babettel most nem ez történt, mindössze annyi, hogy ráadtak egy módfelett érdekes szoknyát, és a luxusfeleség hangot is adott a véleményének TikTok videójában. Ebben büszkén pózol, kihúzza magát, és úgy fogalmaz:

"Egy igazi műalkotás vagyok! Egy újkori köcsög!"

Ezt követően aztán kissé finomítja a képet. Hozzáteszi, nem köcsög, hanem amfora. Ha ez nem lett volna elég, még tetézi egy kicsit:

"Igazából nézőpont kérdése, mert az amfora is köcsög"

- fogalmaz, miközben a gyöngy, amely a mellbimbóját hivatott kiemelni, olyan elánnal libeg, hogy az egyszeri néző attól tarthat, hogy az lerepül a helyéről. A videót természetesen a követői rengeteg kommenttel jutalmazták. Valaki azt írta, ilyen, amikor gyorsan kell jól kinézned de csak kukászsák van otthon. Megjegyezte, hogy imádja, hogy a színésznőnek tényleg minden jól áll. 

@kollobabettofficial

Hát minden csak nézőpont kérdése

eredeti hang - Babett Köllő

Más azt írta, hogy nagy forma a művésznő, egy harmadik komentelő pedig bár nem szokott hozzászólni semmihez, most megtört a jég, mert imádja a nőt. Legutóbb a Promotions Köllő Babettről azt írta, hogy a művésznő nem veti meg a plasztikai műtéteket, de volt már itt egy kis vetkőzés is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás