promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történhetett Katy Perry szemével? Milliók találgatnak
Borítókép:  Illusztráció / YouTube.com/KatyPerry
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lassan már 20 millióan látták TikTokon azt a felvételt, amelyen Katy Perry szeme igencsak furcsán viselkedik az egyik koncertjén.

Katy Perry a legújabb turnéján Las Vegasban adott koncertet, amikor is egy nem várt esemény történt a szemével, amit szerencsénkre a legtöbb kamera rögzített is. Az egyik szám kiállása során mereven bámult a közönség irányába, és a jobb szeme nemes egyszerűséggel bedobta a törölközőt. Az énekesnő próbált pislogni, azonban ez láthatóan nem sikerült neki, majd a kezével próbált rásegíteni egy kicsit, de ez sem hozott átütő sikert hosszú távon. 

Annak ellenére, hogy a fél világ erről beszél most és virális lett a videó, születnek a mémek és a TikTokok a témában, az ügy valósznínűleg cseppet sem vicces. A Marca úgy értesült, hogy a Bell-parézis nevű betegség állhat a dolog mögött. A Webbeteg.hu szerint az arckifejezésért felelős (mimikai) izmokat mozgató ideg bénulásáról van szó, amely bármely életkorban kialakulhat, és korlátozza az arc mozgásainak kivitelezését az érintett oldalon.

Katy Perry korábban egyébként már nyilatkozott arról, hogy az egyik szemével néha gondok vannak. Bár egyelőre mindenki csak találgat, a rajongók elkezdték a teóriák gyártását, többen Justin Bieber arcbénulásával hozták párhuzamba az esetet, de egyesek szerint a műszempilláknak és a vastag sminknek is köze lehet az incidenshez. Az énekesnő egyelőre még nem reagált az esetre a közösségi média felületein.

A videót itt tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás