promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lang Györgyi újra terhes? Így poénkodtak egymással Kulka Jánossal
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lang Györgyi közölte: „Jön a gyerek!”.

Lang Györgyi és Kulka János ismerettsége még évtizedekkel ezelőtt kezdődött, mikor az énekesnő Szegesen találkozott a színésszel. Bár eleinte nem találták meg a közös hangot, a főiskolán összebarátkoztak, majd egymásba szerettek. Györgyi akkoriban nagyon várta, hogy János megkérje a kezét, aztán a színművész olyan kijelentést tett, ami azonnan tönkretette a szerelmüket.

„Úgy éreztem, hogy a mi kapcsolatunk elképesztően csodálatos, mindjárt megkéri a kezemet. Este hazamentünk a színházból, majd azt mondta: »Ugye, már milyen rossz ez a kapcsolat? Én inkább elköltöznék.« Tehát ilyen jól éreztem. Évekig ki voltam borulva”

-  mondta Lang Györgyi még korábban a TV2 Propaganda című műsorában.

Ebben a beszélgetésben derült fény arra is, hogy az énekesnő terhes volt Kulka Jánostól, egy kislányt várt tőle.

Most ismét egy olyan kijelentés hangzott el Kulka Jánostól, amin ismét csámcsoghat a bulvársajtó. A színész a Klubrádió Ötös című műsorának vendége volt, ahol Lang Györgyivel és Falusi Mariannal beszélgetett. Természetesen ismét előkerült a régi szerelem témája, Mariann megkérdezte a színésztől, hogy mennyivel mélyebb most Lang Györgyivel a kapcsolata.

„Jön a gyerek!”

- vágta rá Lang, mire rögtön nevetés tört ki a stúdióban.

Ugyan Györgyi nem terhes Jánostól, de az kiderült, hogy a színész gyakran vendégeskedik az énekesnőnél: hetente háromszor nála eszik, egy-egy kávé mellett sokat pletykálnak és nevetgélnek, szóval jóbarátokként ütik el az időt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás