promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dráma: máris szakított a magyar sztárpár?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alig költöztek össze, máris szakíthattak.

Múlt szombaton láthattuk a Dancing with the Stars harmadik élő showját, aminek a végén Bárdosi Sándorék estek ki. A birkózó viselkedése és Berki Mazsival kapcsolatos kijelentései miatt óriási botrány tört ki, Sándor mégsem bánta meg egyetlen mondatát sem, és továbbra is kitart kemény, de őszinte véleménye mellett, amit a luxusözvegyről alkotott.

Az est egyik legjobb produkciója kétségkívül Pap Dorciékhoz kötődik, aki ugyan bakizott egyet, ez mégsem vont le semmit a táncuk értékéből. Az Exatlon Hungary egykori Kihívója és profi táncpartnere hétről-hétre egyre magasabb pontokat kap a zsűritől, és ez szemmel láthatóan sok motivációt és önbizalmat ad Dorcinak. A fiatal influenszernek mindig nagyon sokan szurkolnak, a mostani adás alatt nemcsak a szülei, de a barátai is a TV2 stúdiójában szorítottak értük.

Van azonban egy ember, aki nem jelent meg eddig egyik élő showban sem: Dorci és Esztergályos Patrik az Exatlon Hungary All Star-évada során ismerkedett meg, és azonnal megtetszettek egymásnak. Miután mindketten kiestek a műsorból, többet tudtak találkozni, ismerkedni, végül össze is jöttek. Nem is olyan rég össze is költöztek, azonban úgy tűnik, most is rosszul végződött a "lakva ismerszik meg az ember" közmondás; a páros már hetek óta nem posztolt közös képet a közösségi médiában, sőt, Dorci is furcsa, tömör válaszokkal magyarázta párja távollétét.

„Nem, ő nem tudott eljönni. (...) Dolga volt”

Ezek után a Blikk riportere megkérdezte tőle, hogy a jövőben el fogja-e őt kísérni valamelyik adásra, mire Dorci csak annyit felelt:

„Meglátjuk”.

Bár hivatalosan egyikük sem erősítette meg a szakítást, az több, mint valószínű, hogy már nem laknak együtt. A szétköltözés nem is lenne meglepő, hiszen Dorci még augusztusban beszélt arról, mennyire nem szeret Budapesten lakni, és tekintve, hogy a páros csak néhány hónapnyi járás után bútorozott össze, ez nem mondható egy szoros kapcsolatnak, szóval az egykori Kihívónak nem lenne nehéz visszaköltözni Nyíregyházára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás