promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson megműttette a melleit
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, ma már nem igaz a férfiakra, hogy ha egy fokkal szebbek az ördögnél, nyert ügyük van a szebbik nemnél, főleg, ha a showbizniszt vesszük. A világ - jelenleg legnépszerűbb - erőembere ugyanis úgy döntött, ő is megműtteti magát, nem is akármelyik testrészét. A szuperhősfilmek egyik legfelkapottab színésze ugyanis megelégelte, hogy a mellizmai csak úgy dagadnak megzabolázhatatlanul be a nagyvilágba, ezért kés alá feküdt. 

Nehéz elképzelni, hogy valaki, aki olyan marcona, mint Dwayne Johnson, bármiben is bizonytalannak vagy kényelmetlenül érezze magát. Aztán napvilágra kerül egy videó, és kiderül, hogy a Szikla pontosan ugyanolyan egyszerű halandó, mint bárki más, és állítólagosan kés alá fekdüt, hogykicsit jobban érezze magát a bőrében - legalábbis ezt állítja egy plasztikai sebész a LADBible cikkében.

A Parker Center pedig tovább is megy a történetben. Azt írják, míg a legtöbb híresség mindent megtesz azért, hogy elrejtse kozmetikai sebészeti eljárásait, néhány híresség meglehetősen nyílt és őszinte az ügyben. Dwayne Johnson is közéjük tartozik, aki hihetetlen testfelépítéséről, illetve filmjeiről és pankrátori múltjáról is ismert. 

A férfiaknál a  megnagyobbodott emlő nagyon gyakran előfordul, és a becslések szerint 35 százalékukat érinti mind a fiatalok, mind az idősek körében. A megnagyobbodás lehet a mellszövet, vagy a zsírszövetek túlzott fejlődése miatt, vagy akár a kettő kombinációja.

Hozzátették, az olyan férfiaknál, mint Dwayne Johnson - azaz túlzott zsírlerakódással küzd - a mell területén, egy egyszerű zsírleszívás megoldhatja a problémát. Viszont a zsír- és mirigyszövet kombinációja miatt szenvedő férfiak esetében a New Jersey-i plasztikai sebész, Dr. Paul M. Parker a zsírleszívás és a sebészeti módszerek kombinációját alkalmazza a felesleges szövet eltávolítására.

„Esztétikai dolog volt. Bementem, megmutattam az orvosnak, aki azt kérdezte: „Megőrültél?” De én akkoriban állandóan póló nélkül mászkáltam, úgyhogy megcsináltattam”

– olvashatók a színész szavai a plasztikai sebészet oldalán. Az ilyen jellegű műtéten átesett férfiakáltalában el vannak ragadtatva a lapos, kontúros eredményektől. A műtét körülbelül egy órát vesz igénybe. A betegeket körülbelül egy óra felépülés után hazaengedik, és körülbelül egy hét múlva térhetnek vissza az edzéshez. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás