promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Nini szenvedélyesen összebújt Gergővel, aztán azon töprengett, hogy bejön-e neki
Borítókép:  RTL Klub (screenshot/Celeb vagyok ments ki innen!)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Odacsapnak a dzsungelben a női és férfi energiák.

Van az a mondás, hogy amikor egy ajtó bezáródik, ne törődjünk vele, mert kinyílik egy másik. Múcska Gergőt a Házasodna a Gazdából ismerhettük meg, és most a Celeb vagyok, ments ki innen! celebek között láthatjuk viszont. Kicsit olyan érzése van az embernek, hogy lassan a különféle műsorok egymás folytatásai lesznek, mint egy soha véget nem érő sorozat.

És ha már folytatás... Látszólag Gergő nem adta fel a feleségkeresési akcióját, mert teljesen más szemmel néz a divattervezőnőre, Molnár Ninire. Utóbbinak sem közömbös az ifjú titán:

„Nagyon cuki, imádom! Már most is elég érett a kortársaihoz, sőt, a harmicasokhoz képest is. Nem tudom, bejövök-e neki..."

– ezt Nini azután mondta a másik celebtársának, hogy előző este összebújt az említett úriemberrel. Én nem tudom, ők ezt hogy szokták, de azzal általában nem bújsz össze, aki nem jön be legalább egy kicsit, nem? Vagy a végére kiderül, hogy csak barátság extrákkal van a két celeb között és Múcska így próbált szövetségest találni a lányban? Ezek után a minap feltett az adásból egy reggeli gyakorlatot az RTL, amiben Nini és Rita tortával indítják a napjukat, és ezt még Gergő sem hagyta szó nélkül. Ha rajzfilmben lenne szereplő, akkor tuti nem hiányozhatott volna a szája széléről a nyálcsorgatás...

„Én ilyet az életben nem láttam"

– fejezte ki magát úriember módjára, amit egy másik celeb, Fecó csak nyomatékosítani tudott, „minden reggelt így kéne indítani" címszó alatt. Lenne egy kérdésem Gergőnek, hogy egészen pontosan mit nem látott eddig? Tornázó lányokat, vagy lányokat, akik teszik neki a szépet a szexhez? Vagy esetleg mindezt egy dzsungelben? Mondjuk, az utolsó felvetést még el is hinném.

Még alig pár napja vannak csak összezárva, de a fiatal divattervező máris biztonságban érzi magát a Házasodna a gazda celebje mellett. Kell egyáltalán ennél több is a valódi szerelemhez és a hosszútávú, őszinte párkapcsolatokhoz?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás