promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Műmellek és csupasz szemérem: Béres Anett levetkőzött a Playboynak, ráadásul nem egyedül
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Való Világ szőke szépségére sok férfi volt kíváncsi.

Béres Anett neve két évtizede nem a teaszeánszokról és az ayahuasca-főzetekről volt ismert, hanem a viszonylag frissen indult Való Világ harmadik szériájából. A szőke szépség 130 napot töltött el a villában, és éppen a későbbi győztes Milóval szemben maradt alul a kiszavazásnál.

Mindez 2004-ben történt, ehhez képest pedig óriási késéssel robbantott nagyot a Playboy, amely 2007-ben vetkőztette meztelenre VV Anettet, és vele párban Ágicát, aki szintén a valóságshow harmadik szériájában vált ismertté.

A lányok a címlapon rózsaszín tangában feszítettek, ami persze csak még jobban kiemelte kerek feneküket, a melleiket pedig egyáltalán nem is igyekeztek takargatni. A belső oldalakon is egymással versengve próbáltak a lehető legtöbbet megmutatni magukból, hol párban, hol meg szólóban.

Úgy tűnt, hogy a lányok alul a csupaszra borotvált megoldást részesítették előnyben, de ezt korábban akár a szemfülesebb tévénézők is megleshették a villából adott összefoglalókból. A korabeli elemzések szerint Anett és Ágica is megcsináltatták a melleiket, ami (tekintve, hogy nagyjából 25–30 évesek lehettek a fotózás idején) kicsit korainak tűnhet.

„VV Anett már régóta szeretett volna bekerülni a Playboyba, úgyhogy különösebben nem kellett meggondolnia, elvállalja-e a felkérést. Az, hogy valakiről fotósorozat készül ebben a magazinban, szerinte elismerést jelent”

– írta akkor a Velvet. A munka egyébként nagyon kimerítő volt a lányok számára, hiszen reggel 9-től éjfélig tartott. Idő kellett hozzá, hogy feloldódjanak, de a végeredmény magáért beszél. Igyekeztek olyan pózokat felvenni, hogy ne legyen leszbikus hatása a jeleneteknek, és ez lényegében sikerült is.

„Nekem nem volt furcsa együtt pózolni Ágicával, mert régóta jó barátnők vagyunk, 5 hónapon keresztül együtt zuhanyoztunk a villában, úgyhogy elég sokszor láttam már őt meztelenül, ezen kívül egy ágyban aludtunk, sőt az elején még egy takarónk is volt. Ha egy másik barátnőmmel kellett volna együtt fényképezkedni, biztos nagyon furcsán éreztem volna magam”

– árulta el Anett.

Képek egyebek mellett ITT,

vagy ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás