promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Össztűz alatt a „gyerekgyalázó” RTL Klub, még Tóth Gabi is betámadta egykori tévés otthonát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi is nagyon kiakadt azon, amit Vadon Jani művelt a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik adásában.

A héten történt egy nagy port kavaró esemény az RTL Klubon futó Celeb vagyok, ments ki innen! egyik adásában, ugyanis az egyik műsorvezető, Vadon Jani egy kolumbiai kisfiúval „viccelődött”, de az emberek többsége szerint nagyon megalázó, gyerekgyalázó módon, ezért másnap bocsánatot kért – természetesen a csatorna is így tett a minap:

„A Celeb vagyok ments ki innen! kedd esti élő adásában Vadon János egy kolumbiai kisfiúval, Pedritoval beszélgetett. Őszinte sajnálatunkra, az élő műsorban elhangzott »vicc« bántó volt, annak tartalmával az RTL Magyarország semmilyen módon nem tud azonosulni. Fontosnak tartjuk azonban, hogy Vadon János – felismerve az elhangzottak súlyát – a következő adásban bocsánatot kért. Az RTL a kiskorúak védelmét különösen fontosnak tartja. Éppen ezért mi is bocsánatot kérünk Pedrítótól, a szüleitől és a műsor mindazon nézőjétől, aki a jelenetet sérelmesnek érezte.”

Rengetegen felháborodtak a jelenet láttán, többek között Görög Zita is hangot adott a nemtetszésének, és leírta egy hosszú bejegyzésben, hogy mennyire gáznak tartja az egészet:

Görög Zita nemcsak a műsornak ment neki a több ezer kedvelést kapott posztjában, hanem Sebestyén Balázsnak is, az eddigi visszajelzések alapján pedig többen is egyetértenek a szavaival, és ők is úgy gondolják, hogy Vadon Janiék túlmentek egy határon, ezt pedig nem szabadott volna megengednie az RTL Klubnak – még az X-Faktor egykori mentora, Tóth Gabi sem bírta szó nélkül hagyni az ügyet.

„Mindezt egy olyan csatornán, ahol elvileg erősen kiállnak a gyermekjogok a tolerancia és az elfogadás mellett...”

– írta gúnyolódva Tóth Gabi egy Insta Storyban Görög Zita posztjára reagálva.

Úgy tűnik, hogy a bocsánatkérések ellenére az RTL Klub és Vadon Jani is folyamatos össztűz alatt állnak, ráadásul nemcsak a celebek, illetve a nézők, hanem a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) figyelmét is felkeltette az eset, ugyanis vizsgálatot indított az üggyel kapcsolatban.

Itt lehet megtekinteni Görög Zita posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás