promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi melle igazi látványosság lett külföldön, Demi Rose pedig felvette a világ legkisebb bikinifelsőjét – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül érkezik néhány igazán dögös fotó a sztárfocista, Alvaro Morata feleségéről.

Tóth Andi hogy Magyarország egyik legmegosztóbb énekesnője, akit már nem igazán lehet sarokba szorítani azzal, ha kritizálják. Mindig kiemeli, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, de Marics Petit most közel engedte, és úgy néz ki igazán boldogok együtt. Tóth Andi a kedvesével ment el nyaralni Egyiptomba, és azért megosztott néhány igazán erotikus fotót magáról. Olyan szépen barnult le, ahogyan mindig szokott.

Demi Rose amatőr modellként indította be a karrierjét az Instagramon, de ma már igazi profi. Valamiért az oldala nem akarja átlépni azt a csodás 20 milliós álomhatárt már régóta, de remélhetőleg ez hamarosan összejön, mert akkor biztosan érkezik valamilyen bombameglepetés tőle. Most a bevállalós modell felvette a világ legkisebb bikinifelsőjét, legalábbis a melleihez képest.

Alvara Morata jelenleg az Atlético Madrid csatára, de játszott a Real Madrid, a Juventus, illetve a Chelsea csapatában is. A sztárfocista 2017-ben feleségül vette olasz modellt, Alice Campellót, és van három gyönyörű gyerekük is. Most jöjjön néhány igazán forró kép Morata párjáról, ami vissza tudja hozni a nyarat mindenki szívébe.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás