promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győző szellemet érzékelt a szállásán, óriási volt a riadalom a véres falak között
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elég kellemetlen helyzetbe került a Gáspár házaspár az Ázsia Expressz forgatásán. Kísérteties éjszakát kellett túlélnie a két celebnek: az ágyneműt vizelet áztatta, a falak véresek voltak, de gyilkosságra senki nem gondolt.

Senki nem hitte volna, hogy mi várt az Ázsia Expresszben a Gáspár házaspárra, illetve Fannira és Móra. A verseny ezen pontján a játékosok alapvetően már azzal is elégedettek, ha nem a szabad ég alatt kell aludniuk, bár lehetséges, hogy még azzal is jobban jártak volna. A jordániai szállásra hajnal kettő óra tájában érkeztek meg a játékosok, azonban a feketeleves csak ekkor következett. 

Ahelyett, hogy a kimerítő nap után végigaludták volna az éjszakát, Fannit a különböző bogarak rémítették halálra, míg Győzőék a friss vizeletben ázó matracoktól ájuldoztak. A műsorból kimaradt jelenetek azonban ennél sokkal borzasztóbb részleteket rejtenek - írja a Blikk

„Moék szobájának a falán vérfoltok voltak! Megkérdeztük a helyi embert, hogy mi az a folt, mire azt mondta, ne törődjünk vele, itt volt egy gyilkosság, itt halt meg ebben a szobában egy ember, de már elvitték, nincs semmi baj. A földbe gyökerezett a lábunk”

- fogalmazott a Borsnak a forgatás után Gáspár Győző. Azonban, mint mindennek, az ingyen szállásnak is megvan az ára.

"Nézd már Bea, ez be van pisilve!"

- tette hozzá Győző, aki azt is elmondta, hogy beszélgettek másnap reggel a szállásadójukkal, aki elmondta nekik, hogy nálunk az a szokás, hogy csak kéthavonta húznak ágyneműt, és beszélt arról is, hogy a mosdóba sem mert elmenni, mert annyi állat volt a házban, hogy attól félt, hogy valami megrágja a cipőjét. A helyszínen történt gyilkosságról azt mondta:

"Nem volt hova mennünk, hajnali két órakor már hol keressünk másik szállást? Én egész éjszaka nem aludtam! Féltettem Beát és Fanniékat is, és esküszöm éreztem a szellemet a szobában! Rettegtem, életem legborzasztóbb éjszakája volt"

- részletezte a horrorisztikus körülményeket az Ázsia Expressz versenyzője. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás