promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka csak kihasználta Curtist? A rapper keményen odacsapott a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjának
Borítókép:  youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis elengedte már Majkát.

A szerelmek és a barátságok jönnek és mennek, bár azt szokták mondani, hogy azt a barátságot, amit egy szerelem tönkre tud tenni, az valójában soha nem volt igazi barátság. Bár Majka és Curtis esetében nem konkrét szerelemről volt szó, hanem állítólag a kábítószer függőségéről. Az első összeveszés után kibékültek, majd pár hónapos közös zenélés után ismét különváltak. Nem mostani történet már, és mindenki hallott már róla. Ilyen az élet, meg hát a második esélyek többnyire úgysem működnek, nem igaz?

Széki Attila, vagyis Curtis éppen a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban tengeti a mindennapjait, vagy legalábbis próbál túlélni a többi celebtársával együtt, de mielőtt elutazott, interjút adott az újpesti Művészbejárónak.

„Hihetetlen sok minden fog történni, ahogy visszajövök a Celeb vagyok kalandjából. Például, saját együttesem lesz. Már megvan mindenki a csapatból, a gitáros, a dobos, a keverő, mindenki, akire szükség van. Így biztosan kijelenthetem, hogy nem fogunk kibékülni és újra zenélni a Petivel"

- kezdte a rapper, és természetesen a kérdező nem hagyhatta ki a szokásos kérdést, ami arra irányult, hogy mi is most az aktuális helyzet Majka és ő közötte.

„Elég kevés igaz barátom van. De szerintem ezzel mindenki így van. Főleg aki ebben a körben mozog. Sok ember csak valami miatt keresi a társaságodat. Most már elég jó emberismerő vagyok, de mindenkinek esélyt adok. Viszont hamar lejön, hogy igazából milyen szándékai vannak"

- hangzik el a felelet, és szerintem önkéntelenül is felkapja a fejét itt a hallgató vagy épp az olvasó, attól függ, hogyan jut el hozzá ez az anyag. Vajon arra próbál célozni a Celeb vagyok, ments ki innen! vadregényen élő dzsungel sztárja, hogy Majkának csak addig kellett, amíg hasznot húzott belőle? Vajon Curtis szerint a Majoros Petivel lévő barátsága orbitális nagy hazugság volt?

Majka - két fröccs között a Sztárban sztár leszek! zsűrijében -, mit mondana erre a vádra?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás