promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajdú Péter élőben láthatta, míg mi csak a Playboyban, ahogy fazonra igazítva pucsít a valóságshow-sztár
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zsanett médiakarrierje bombasztikusan indult, aztán gyorsan lehanyatlott.

Kereken 20 évvel ezelőtt, 2002 szeptemberében ismerhettük meg a Big Brother című valóságshow-t a TV2 csatornán. Akkor ez a műfaj valódi újdonságnak számított, és nem túlzás azt állítani, hogy az egész ország figyelemmel követte az összezárt fiatalok kalandjait.

A Till Attila és Liptai Claudia műsorvezetésével zajló produkció óriási sikert aratott, simán verte az RTL Klubon futó Való Világot is. A győzelmet – és az azzal járó 16 millió forintot – Párkányi Éva, vagyis BB Évi szerezte meg, ám az ő esetében nem mondható el, hogy a műsor túl nagy szerencsét hozott volna számára.

Nem úgy Horváth Zsanettnek, akit ugyan már a 12. héten kiszavaztak, így nagyjából a 7. helyen végzett (bár ez ebben a show-ban nem értelmezhető), de azért ezzel is ki tudott kapargatni némi gesztenyét magának.

Az akkor 22 éves szőkeség odabent Szabival kavart, bár folyton hangsúlyozta, hogy otthon várja a barátja, Laci. A villából való távozása után azonban a kinti románc gyorsan véget ért, a „Pölöskei Szörpillának” is becézett lány (aki az említett cég üzletkötője volt) pedig összejött Hajdú Péterrel.

A kaland csupán néhány hétig tartott, Zsanett azonban azután új csúcsra ugrott, hiszen 2003 februárjában levetkőzött a Playboynak. Szó, ami szó, csinos volt, szép arcú és vagány, így nagyon sokan kíváncsiak voltak rá.

Ő pedig nem okozott csalódást, hiszen elképesztő fotósorozatot közölt róla a férfimagazin. Zsanett már a címlapon is ízelítőt adott csodás melleiből, bentebb pedig a kőkemény popsiját és a fazonra nyírt nőiségét is alaposan szemügyre vehették az olvasók.

A lány ezután viszonylag hamar kikopott a médiából, visszavonult a reflektorfényből, és amikor a Femina ismét rábukkant, akkor úgy nyilatkozott, hogy a vallás teljesen megváltoztatta az életét. A legutóbbi információk szerint egy távközlési cégnél dolgozott, de valóban nem tartozik azon egykori sztárok közé, akik kényszeresen mutogatják magukat.

Képek egyebek mellett ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás