promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Hamarosan abbahagyjuk” - Tóth Andi komoly ígéretet tett, és ehhez Marics Petinek is köze van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gerlepár Egyiptomban pihen, Tóth Andi pedig megállás nélkül posztolja, sztorizza a tartalmakat követőinek, de a legújabb fotója alatt tett egy ígéretet.

Pár napja Gurdakából rakott ki az énekesnő egy szemkápráztató bikinis fotót, azonban a szerelmével, Marics Petivel együtt egyre több festői táj előtt is láthatjuk Andit. Pár nappal később quadozás közben is megcsodálhattuk a szerelmespárt, így az biztos, hogy izgalmas programokból nem szenvednek hiányt az üdülésen. 

Egyre több celebritásnál merül fel a kérdés, hogy mennyire etikus nonstop fényűzésről, utazásokról, és az életük legboldogabb pillanatairól posztolni. Ezért is robbant be idén az Instagram új vetélytársa, a BeReal, amely az úgynevezett filterezett valóságot tervezi kiszűrni a mindennapokból. Az applikáció egy meghatározott időpontban küld értesítést, és neked abban a pillanatban kell egy pillanatképet készítened a napodról, így nincs lehetőség arra, hogy mindenki csak a legtökéletesebb momentumokat ossza meg a követőivel.

Aki érzékeny rá, szorongást, önbizalomhiányt és boldogtalanságot okozhat a túlzott fogyasztása és lapozgatása a közösségi média tartalmaknak, pláne, ha több fényűző celebet is követ az illető. Úgy tűnik, talán Tóth Andinak is lelkiismeretfurdalása volt már a rengeteg nyaralásos poszt és sztori után, így az egyik friss Instagram posztjában így fogalmazott:

"Ps. Hamarosan abbahagyjuk, ígérem!"

Mi azért kellemes nyaralást kívánunk Andinak, és örülünk, hogy tekintettel van a rajongóira!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás