promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Szabó Zsófi váratlan dolgot tett, a fél országot meglepte a döntésével
Borítókép:  RTL Klub (via blikk.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Szabó Zsófi életében eljött a változás ideje.

Jelenleg Szabó Zsófi az egyik legfelkapottabb magyar celeb, és nem csupán azért, mert olyan remek munkát végez a Reggeli című műsorban, hanem azért is, mert kiemelt figyelmet kap az emberektől a magánélete. Már jó ideje szakított Hosszú Katinka exférjével, Shane Tusuppal, de sokan jelenleg is azt találgatják, hogy vajon újra összejönnek-e, illetve ha nem, akkor vajon ki lesz a műsorvezető következő választottja.

Rengetegen kimondottan azért követik Szabó Zsófit Instagramon, hogy nyomokat keressenek, hátha véletlenül lebuktatja magát, és felfedi, hogy van-e esetleg most valakije. Egyelőre még nem jártak sikerrel az önjelölt nyomozók, de ettől függetlenül nemrég egy kifejezetten meglepő posztot osztott meg magáról a híresség, ami szintén eléggé árulkodó lehet a magánéletével kapcsolatban.

Szabó Zsófi komoly döntést hozott, és megtette azt, amire nagyon kevesen számítottak tőle: teljesen új frizurát csináltatott magának, így nemcsak a hajformája változott, hanem a hajszíne is más lett – a stílusváltás pedig olyan jól sikerült, hogy a rajongói egyből ellepték dicséretekkel, tüzes, illetve szívecskés hangulatjelekkel a bejegyzést, ahol felfedte a végeredményt.

Szabó Zsófi nagyon szerencsés olyan szempontból, hogy neki minden bizonnyal bármilyen hajszín, illetve hajforma jólállna, de az eddigi visszajelzések alapján a mostani az, ami talán a legjobban illik hozzá, hiszen szépen kiemeli az arcának jellegzetes vonásait.

Nem meglepő, de egyesek szerint az új frizura egyet jelent azzal, hogy új fejezet kezdődik a műsorvezető életében, és kész újra szerelembe esni – de ez egyelőre csupán alaptalan feltételezés.

Itt lehet megnézni egy ilyen volt, ilyen lett videót Szabó Zsófi hajáról:

Itt pedig a végeredmény látható, amin első ránézésre szinte felismerhetetlen Szabó Zsófi:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás