promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone egy hatalmas vadászkéssel esett neki a tökének, és Arnold Schwarzenegger is így tett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész internet Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone képétől hangos.

Minden idők egyik legkeményebb hollywoodi rivalizálása volt az, amit Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger művelt a '80-as, illetve '90-es évek túlnyomó részében, hiszen mindkét izomkolosszus akcióhősnek az volt a célja, hogy lenyomja a másikat, és ő legyen az alfa. Mielőtt bármelyikük is nyerhetett volna, elhaladt felettük az idő, kimentek a divatból azok a filmek, amikhez a legjobban értettek, így végül bánatukban egymásra találtak, és örök, de csipkelődős barátságot kötöttek.

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone jelenleg is aktívak, folyamatosan gyártják a filmeket, ráadásul szinte egyszerre döntöttek úgy, hogy nyitnak a televíziózás/streaming felé is, hiszen mindketten elvállaltak egy-egy ígéretes sorozatot: Sly a Tulsa King című maffiózós szériában fog szerepelni, Arnie pedig egy Netflixes, Utap című kémes szériában, a rajongók pedig természetesen mindkettőt nagyon várják már.

Mi sem bizonyítja jobban Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger barátságát, mint az, hogy a minap mindketten kirakták ugyanazt a képet, amin éppen büszkén mutogatják a halloween tökeiket, amiket valószínűleg maguknak faragtak a meglepő fotón látható vadászkésekkel – közben pedig már-már huncut mosoly van az arcukon.

Arnie irodájában készült a mókás felvétel, a háttérben ott van róla egy régi, testépítős kép, illetve rengeteg trófea is, ami a rajtuk lévő díszek alapján szintén a bodybuildinghez kapcsolódnak – pedig mennyivel érdekesebb lenne, ha Sylvester Stallone házában volna egy olyan szoba, amiben Arnie elismerései vannak, mintha ő lenne a legnagyobb rajongója.

Itt lehet megnézni Sly és Arnie közös fotóját, amin beledöfik a vadászkésüket a tökeikbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás