promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M exe kitálalt: vajon Kulcsár Edina is beleeshet abba a csapdába, amibe Nagy Melanie?
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most kezdi megtalálni a saját helyét az exfeleség.

Amíg G.w.M nem is olyan régen azt nyilatkozta, hogy ő régimódi abban, hogy egy családban a férfinak és a nőnek mi a dolga, addig Nagy Melanie a friss RTL Klub Reggeli adásában kifejtette, hogy nem tudott a végzettségének megfelelően dolgozni a házasságuk ideje alatt. Tudnillik a rapper szerint a férfinak a dolga, hogy dolgozzon és eltartsa a családját, és a nőnek pedig magával az otthonnal és családi idillel kell csak törődnie. Ez látszólag Kulcsár Edinának bejön, Melanienak azonban úgy látszik, nem nagyon volt kedvére ez a felállás.

Ez abból is látszódhat, hogy amióta nincs együtt a rapperrel, a két gyermekes anyuka csak úgy szárnyal: rádióműsort vezet és fiataloknak tart motivációs beszélgetéseket. De ami még örömtelibb neki, hogy a végzettségéhez méltó szakmai sikerekre is szert tehet, mivel Brüsszelbe hívták, az Európai Parlamentbe, ahol éppen az I. Nemzetközi Roma Válalkozói és Vezetői Fórumon vehetett részt. Az ottani beszélgetés témája, - derül ki az RTL anyagából -, nem más volt, minthogy roma nőként mennyire nehezebb munkát találni.

„Az én családom tradicionális oláh cigány család, viszont mindig mindenben támogattak, amit elterveztem magamnak. Mindig nagyon karrierista nő voltam, kicsit talán feminista is, és ha ez a kettő párosul, az sokaknak nem szimpatikus,"

- fejtette ki Melanie, majd hozzátette, hogy talán éppen ezért nem volt meglepő senki számára, hogy a gyerekek és a férje mellett is dolgozott. Bár mostanában jött rá, hogy mennyire elnyomta saját vágyait, saját karrierjét a házassága miatt, mert annyira hit abban, hogy ez egy jó és hosszútávon működő kapcsolat titka,

„Dolgoztam akkor is, de nem a végzettségemnek megfelelő munkát vállaltam,  a szépségiparban helyezkedtem el. Azt jobban elnézik, mintha a férfiak uralta politikai szférában, vagy a diplomata világban dolgoztam volna."

Elmondása szerint az önmegvalósítás, a karrierje és a gyermekei most a legfőbb prioritás az életében: végre azt szeretné csinálni, amit szeret. Vajon Kulcsár Edina miben tudja a legjobban megvalósítani önmagát?

[[vid1]]

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás