promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Köllő Babett így nézett ki a plasztikai műtétek előtt – láttad már?
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő egészen lapos volt, és ez rendkívül zavarta őt.

Köllő Babett a szemünk előtt válik a kereskedelmi tévézés nagyasszonyává. Egyre komolyabb feladatokat kap a TV2-től, jelenleg is zsűrizik a Sztárban sztár leszek! műsorában, a közösségi médiában pedig elképesztően lelkes rajongótábort épített magának.

A színésznő október végén ünnepli a 44. születésnapját, de nyugodtan letagadhatna jó pár évet, és talán azt is elmondhatja magáról, hogy sohasem volt még ilyen fantasztikus formában. Ki gondolná, hogy néhány évtizede még kifejezetten gátlásos fruskának számított?

Babett egyáltalán nem tagadja, hogy nem veti meg a plasztikai műtéteket és a botoxot, néhány esztendeje a Feminának már arról mesélt, hogy másfél évtized alatt körülbelül 2 millió forintot költött szépészeti beavatkozásokra.

Először 23 évesen feküdt kés alá, akkor ugyanis a balett miatt túlságosan is vékonynak, fiúsnak és laposnak tartotta magát. Ha csak belenézett a tükörbe, már rosszul volt, ezért szánta rá magát a mellnagyobbító műtétre. Az átalakulás olyan jól sikerült, hogy a szőke szépség 2003-ban az FHM férfimagazinnak is levetkőzött.

Ott már az új, gyanúsan gömbölyded melleit csodálhattuk meg, de Babett arcvonásai is sokkal lágyabbak voltak a mostaninál, a keményebb arcél alighanem a rendszeres botoxoltatás következménye lehet.

A műtétekkel járó szenvedés alighanem kifizetődő volt a színésznő számára, hiszen onnantól kezdve magabiztosabbá vált, és megsokasodtak a felkérések is, így jutottunk el mostanára oda, hogy rendszeres vendég odahaza nálunk is, a tévé képernyőjén keresztül.

„Amikor tényleg nagyon frusztrált a lapos mellem, az a Gór Nagy Mária Színitanoda idejére tehető. Sokkal szürkébbnek éreztem magam a világot jelentő deszkákon, féltem, hogy a tehetségemet nem tudom kamatoztatni a hiányosságaim miatt. Egyre jobban szorongtam, depressziós lettem”

– mesélt Babett a Ripostnak arról, milyen mélységekbe jutott el az alakja miatt. Azóta már az implantátumát többször is cserélni kellett, mindig nagyobbra, de most úgy tűnik, hogy a jelenlegi verzióval már megelégszik. A Story magazin talált is róla egy balettos képet, így nézett ki tehát a tévés celeb a plasztikák előtt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás