promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási változáson esett át VV Vivi, aki csipkés fehérneműben is igyekezett elcsavarni a pasik fejét
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az elején senki se gondolta volna, hogy ő fogja megnyerni a Való Világ 10-et.

Nagyon is tévedünk, hogy ha azt hisszük, hogy a mai korban nincsen szüksége az embereknek a valóságshowkra. A Való Világ 10 óriásit ment az RTL II-n, és ha a csatornán nem is mindig, de az interneten a többség követte az eseményeket.

Megdőlt egy rekord is, mert VV Virág és VV Dani gyakorlatilag szexbarlangot csinált a hálóból, bár sok más helyen is szeretkeztek. El is dőlt, hogy ők lettek a műsor legtöbbet hancúrozó párja. Anno nem is volt elég egyetlen cikk, hogy összeválogassuk a merészebbnél merészebb akcióikat. Ők egy darabig együtt voltak a villán kívül is, de aztán szakítottak egymással.

A Való Világ 10-ik évadát végül VV Vivi nyerte meg. Ezzel hatalmas meglepetést okozott fél Magyarországnak, mivel a többség esélytelennek tartotta, és ezzel a benti versenytársai is így voltak. Így övé lett a főnyeremény, az az a 36 millió forint, és a tudat, hogy a játékban végül ő lett a legszimpatikusabb a nézők számára.

Szilágyi Vivi anno elmondta, hogy a pénzből arra is fog áldozni, hogy megcsináltassa a melleit. Ezt be is tartotta, ahogyan azt is, hogy a legjobb barátjának, VV Robinak besegített az autóvásárlásba. Bár utazgat, de a pénz egyáltalán nem akarja elherdálni, így keményen dolgozik mellette.

VV Vivi szerint sikerének titka az önazonosság és a kitartás volt, de a vidám és szókimondó természetével is sikerült megkedveltetnie magát a nézőkkel. A Való Világ 11-be továbbra is lehet jelentkezni, és már csak a 36 millió forint miatt is érdemes belevágni ebbe a kalandba.

Szilágyi Vivinek nem olyan rég ellopták a fehérneműs fotóját, és erotikus hirdetéshez használták. Rögtön jelezte, hogy semmi köze az egészhez, csak visszaéltek a netre feltöltött képével. Amúgy erről a csipkés fehérneműs villantásról van szó:

Aki követi VV Vivit, az láthatta, hogy újabban óriási változáson esett át, mert rengeteget fogyott. Sokan írják is neki, hogy ez a testalkat jóval jobban is áll neki. Lehet látni, hogy a feneke is jócskán ki van kerekedve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás