promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence kellett hozzá, hogy Megyeri Csillából pikáns titkokat lehessen kihúzni
Borítókép:  RTL Klub (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megyeri Csilla megmutatta az intelligens oldalát az Istenesben.

Istenes Bence saját műsorának az „IstenEst"-nek a harmadik évadának legfrissebb részében a vendégek Csobot Adél, Megyeri Csilla és Dezső Bence volt. Istenes az elején kifejtette, hogy neki fontos, hogy kivel beszélget, hogy kiket hív el a műsorba, viszont közben megnéztem a YouTube-ra kikerült adás kommentszekcióját, és minden harmadik arról szól, hogy a régi csapatot akarják vissza, mint például Marics Peti, Fluor Tomi és Fruzsina, majd minden második Megyeri Csillába köt bele, hogy ő mennyire színvonaltalan az egészhez képest.

Milyen érdekes, nem igaz? Amíg az RTL Klub oldalán a Nyerő Páros kapcsán a legtöbb ember az influencer Megyerinek drukkolt, addig egy YouTube csatornán a többség inkább ellene kardozik. Vajon min múlik a közönség összetétele? A TV csatorna hivatalos oldalain ennyire a szórakoztatásra mennek inkább, hogy ne a gondolkodás legyen előtérbe helyezve és épp ezért nincsenek-, vagy legalábbis alacsonyabbak az elvárások, mint mondjuk egy olyan beszélgetős műsorban, mint amit Istenes csinál? Elvárások nélkül mindent elfogad az ember, mert hiszen úgysem számít?

Az mindenesetre tény, hogy mind a négyen nagyon brilliroztak, de Csilla kiemelkedően hozta a formáját. Már az elején a Dancing with the Stars témánál nagyon hamar a féltékenykedésre, illetve a férfi és nő közötti barátságra terelődött a szó. Kicsit azt éreztem, hogy az influencer csak azért is ki akarja húzni Bencéből azt, hogy ő bizony féltékenytípus és nehezen viseli, hogy Adél mással táncol - mintha a féltékenység magától értetődő és normális dolog lenne.

Ezután jött a Nyerő Párosról való kibeszélés, amiben Csilla enyhe célzást tett, hogy amikor az adásokat visszanézték otthon a párjával, akkor némely celeb párosnál meglepődtek, hogy miket mondtak az interjúszobában róluk. Neveket nem mondott, de - hála a sajtónak is - azt azért mindenki tudja, hogy bizony Bíró Beára gondolt annál a résznél, hogy van valaki, aki szebbnek és jobbnak hiszi magát mindenki másnál is:

„izgalmas végignézni azt, amikor a hátam mögött lepincsikutyáztak vagy én nem tudom ki a világ szépe. Vagyis hogy én a nem tudom kire akarok hasonlítani, mert ő a világ egyik legszebb nője,"

- kezdte Csilla, mire Bence rögvest megkérdezte, hogy most tényleg kiről beszél, mert még nem nézett bele a mostani Nyerő Párosba, de az influencer nem nevezte nevén Törőcsik Dani párját, Beát.

„Nem is az a lényeg, hogy ki mondta ezt, hanem az, hogy én utálom, amikor a pofámba mosolyognak, cukiskodnak, a hátam mögött meg kibeszélnek. Ez a világ leggörényebb és legpatkányabb dolga, bocs,"

- ebben aztán mindenki egyetértett.

Volt téma szakításról is, és hogy vajon mennyire normális az exszel jóba maradni. Mire Bence azt mondta, hogy igazából ő hisz benne, és ő is jóba maradt a volt barátnőivel, mire Adél meglepett, kicsusszant reakciójából minden kiderült,

„Tényleg?"

Egyébként Adél bemutatta ebben a műsorban az elfogadását és a teljes nyitottságát, hiszen mindent olyan könnyedén vett: szerinte létezik barátság a két nem között, és az sem kizárt, hogy a volt szerelmekkel megmaradjon a későbbi jó viszony. Természetesen ebből már lehetett sejteni, hogy szóbakerül a szokásos és általánosan vitatott téma is, miszerint hogy a férfiak és nők között létezik-e barátság, amit igazából egyedül Megyeri tagadott, kivéve ha extrák is vannak abban a kapcsolatban.

„Van, akinél működik és együtt tudnak élni vele, de vannak olyanok is, mint mi, akiknél ez nem működik. Zsoltit például zavarta, és ott akkor én meg is szakítottam a kapcsolatot a volt pasimmal. Jobb a Zsoltival a lelkibéke, a nyugalom,

- összegezte Csilla. Mire Bence nevetett a leghangosabban, hogy itt a válasz igazából a kérdésre, hogy jobb a béke Zsoltival. Itt azért sokan egyetérthettek akár a lányok, akár a fiúk oldaláról, hogy azért, hogy a leendő párunkkal béke legyen, bármire hajlandóak vagyunk. De mi a normális határ és mi utal már mérgező kapcsolatra? Mikor lehet tudni, hogy valóban a helyes döntést hozzuk meg, vagy inkább csak meghunyászkodunk, hogy ne legyen balhé?

Érdemes egyébként belenézni a műsorba, bár egyhuzamban megnézni, beletekerés nélkül, veszélyes. Bár legalább megtudhattuk Csilláról, hogy a Magyar Tudományos Akadémia előtti parkolóban volt a legextrémebb szexuális élménye, méghozzá fényes nappal. Ilyenkor hol voltak az önkéntes paparazzok?

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás