promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felpolcolt mellek, izgató combok: Erdélyi Mónika levetkőzött, és azt is elárulta, hogyan lépett félre egy kubai sráccal
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori népszerű show műsorvezetője sem tudott nemet mondani egy férfimagazinnak.

A magyar kereskedelmi tévécsatornákon többen is megpróbálkoztak a kibeszélőshow műfajával, de egyiküknek sem állt olyan jól, mint Erdélyi Mónikának. A barna hajú szépség üde volt és természetes, mindenkivel képes volt szót érteni, bár a szereplősereg minősége egy idő után már kritikán aluli volt.

A műsor 2001 és 2010 között futott az RTL Klubon, és összesen 1918 epizód került adásba, ami alighanem komoly rekord ezen a téren. Mónika később elárulta, hogy az első hat évet kifejezetten élvezte, utána viszont túlságosan obszcénná, primitívvé és agresszívvá vált a show a nézettség hajszolása érdekében.

A most 54 éves műsorvezetőt természetesen a férfimagazinok is megkörnyékezték, hiszen Mónika sikere nemcsak a cserfességében és rátermettségében, hanem a fantasztikus alakjában is rejlett. 2002-ben pedig az akkor 35 éves tévés celeb igent mondott a CKM felkérésére.

A külkeres diplomával rendelkező, majd bankban is dolgozó Mónika akkor még csak egy éve vezette a róla elnevezett show-t, de máris országos ismertségre tett szert. A férfimagazinban csak egy óvatos kitárulkozásra vállalkozott, feltehetőleg azért, nehogy idejekorán romba döntse bimbózó karrierjét.

A címlapon fekete ruhában pózolt, amelyet oldalt széles ezüstkapcsok fogtak össze, így Mónika combjából és popsijából is elég sokat megmutatott. A belső lapokon pedig egyszerre kétféle leleplezés is történt, hiszen nemcsak lengébb ruhákban láthattuk meg, de egy kis lódításon is fülön csíphettük.

Mónika a CKM-ben még 1972-es születési évvel rendelkezik, azóta viszont kiderült, hogy akkor 5 esztendőt letagadott a korából – és ezt joggal is tehette. Csodásan nézett ki a fotókon, akár fekete pöttyös fehérneműbe bújt, akár a címlapról ismert fekete ruciban feküdt végig az ágyon. Arra a kérdésre pedig, hogy sok férfit levadászott-e már, ezt a választ adta:

„Normális mennyiséget… Soha nem gyűjtöttem skalpokat. Aki jó, amellett meg kell maradni. Monogám vagyok, soha nem volt egyszerre több partnerem. Volt, hogy félreléptem, de nagyon nagy lelkiismeret-furdalásom volt emiatt. Mindez Odesszában történt, még a főiskola alatt… Volt egy kubai fiú, aki… szóval nála nagyon bejött a tejeskávé színű bőr!”

Képek egyebek mellett ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás