promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeomlott Vasvári Vivien – bizakodó volt a celeb, de tragédiával végződött a dolog
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivient nagyon megviselte, hogy már holtan találtak rá a kis kedvencére.

Vasvári Viviennek elég nehezen indult ez az év, mivel akármennyire is vigyázott magára, január elején elkapta a koronavírust. Hála égnek hamar túl lett rajta, de a szövődményektől még jó ideig szenvedett.

A celebnek továbbra is rengeteg követője van Instagramon, és a rajongóknak érdemes kérdezni is tőle, mivel őszintén szokott válaszolni mindenre. Itt árulta el azt is egykori luxusfeleség, hogy túl van már néhány plasztikai beavatkozáson. Nem tagadja, hogy mellei, és az egyik füle is volt már műtve.

Vasvári Vivien továbbra is fantasztikus formában van. Kétgyerekes anyukaként ő is úgy érzi nem bűn, hogy az orvosok picit rásegítettek a kinézetére. A celeb szorgosan gyűjti a lájkokat valamint a követőket, és mindig jut valamilyen szexi tartalom is a közösségi oldalain a rajongóknak.

A híresség nyaralása nem olyan rég ért véget Mauritiuson, ahol rengeteg csábító kép készült róla. Bár csodás élményekkel tért haza, de itthon sajnos később egy tragédiába futott bele.

Vasvári Vivien kétségbeesve kérte a követőit, hogy segítsenek megtalálni a család eltűnt kutyusát, Zorrót, aki a fekete színe miatt kapta ezt a nevet. A kis kedvencnek a XII. kerületben veszett nyoma a házuknál. A celeb nem fukarkodott, és 200 ezer forintot ajánlott fel annak, aki megtalálja.

Aztán az egykori luxusfeleség bejelentette, hogy a történet sajnos tragédiával végződött.

„Mérhetetlenül szomorú vagyok és nagyon nagy a fájdalom! Megtaláltuk 2 házzal odébb a szomszédban Zorrókát, de már holtan. 2 nagy kutya láttán valószínű, hogy megrémült, infarktust kaphatott, mert semmi nyoma nem volt annak, hogy a 2 nagy kutya bántotta volna őt”

– írta a Facebookon Vivien.

A híresség megköszönte mindenkinek, aki megosztotta a kutyus eltűnését. Azt nem lehet tudni, hogy Zorró mióta volt a családdal, de nagyon megviselte őket a dolog. Közel állhatott Vasvári Vivien szívéhez is a kis kedvenc, mert ilyen nagy összeget nagyon ritkán szoktak felajánlani eltűnésnél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás