promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Törölte profilját a világsztár, miután családi titkokat osztott meg Instagramon
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Britney Spears napokkal azután, hogy Instagram postban borult ki a szüleire, törölte magát 42 millió követőjével együtt.  

„Úgy bánt velem, mint egy kutyával”: Britney Spears megdöbbentő kijelentéseket tett apjára, Jamie Spears-re.

Britney Spears azt állítja, hogy anyja, Lynne egyszer „megütötte” azért, mert hajnali 4 óráig bulizott.

A 40 éves énekesnő csütörtökön deaktiválta a fiókját, néhány nappal azután, hogy nyilvános postban vádolta meg apját, Jamie-t (70) és anyját, Lynne-t (67), amiért 13 éves gyámsága alatt úgy bántak vele, mint ez „kutyával”.

Britney azt is állította, Jaime „mindig azt mondta neki, hogy kövér, így soha nem érezte magát elég szépnek”.

A megjegyzéseit azután közölte a nagy világgal, hogy szintén egy postban felrótta anyjának, amiért állítólag erősen megütötte egyszer, amiért túl sokáig bulizott, miközben édesanyja két fiára vigyázott.

 „Anyám Jaydenre és Prestonra vigyázott... és igen, hajnali 4-ig buliztam, és anyám dühös volt!!!! Bementem, rám nézett és olyan erősen megütött, hogy soha nem felejtem el!!!”

Britney Spears már többször törölte Instagramját, de a deaktiválás soha nem tartott pár napnál tovább és reméljük, hogy most is így lesz, hiszen 42 millió aktív követője nap, mint nap szemmel követik a frissen gyámság alól felszabadult popdívát.

Elhidegült édesanyja korábban megpróbált már bocsánatot kérni tőle, miután az énekesnő azt mondta, hogy „egy őszinte bocsánatkérés segítene lezárni a sérelmeket”, de úgy látszik, hogy még sem felejt és még kevésbé tűnik úgy hogy valaha is megbocsájt.

Egy biztos, nagyon szeretjük Elton Johnnal készített legújabb dalát, amit itt tudsz meghallgani:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás