promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Donatella olyan képeket rakott ki magáról, hogy Kiszel Tünde is irigykedhet rájuk
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde lánya még az évnek ebben a hűvösebb időszakában bikinis képekkel kényezteti a követőit. Hunyadi Donatella az alábbi fotókon úgy néz ki, mint egy topmodell, nem csoda, hogy rengeteg rajongója van. 

Kiszel Tünde soha nem titkolta, hogy valószínűleg ő a lánya legnagyobb rajongója. A 21 szuperszépség egyébként komoly célokat tűz ki maga elé, ugyanis a modellkedés mellett érdekli az éneklés is, ezért a Zenekeadémiára jelentkezett, hogy a legjobbaktól tanulhasson klasszikus éneket. Ráradásul Donatella nagyon tehetséges, legutóbb Liszt Ferenc- és Jászai Mari-díjas művészek között lépett fel egy jótékonysági koncerten, akikkel hatalmas sikert arattak a Bazilikában augusztus végén - adta hírül a Blikk

Bár Donatella még szemtelenül fiatal, ahhoz biztosan ért, hogy hogyan mozgassa meg az emberek fantáziáját, legutóbbi Instagram-bejegyzésében ugyanis olyan izgató a tekintete, hogy azonnal lángra kap az internet népe. Makulátlan, formás teste pedig senkit nem hagy nyugodni. A fiatal lány ezúttal a medence szélén mutatta meg tökéletes külsejét.

Egy dolgot biztosan az édesanyjától örökölt Donatella, ez pedig nem más, mint a pózolás, amely feltűnt a kommentelőknek is, amit nem is féltek kinyilvánítani. Valaki azt írta:

„Szia Donatella. Annyira csodaszép, természetes hölgy vagy, hogy mindig azon gondolkozom, hogy egy ilyen kép(ek) amik készülnek rólad - miért ilyen kevés lájkokat kap. Sokkal de sokkal több lájkot érdemel mindegyik képed”.

Más azért azt is megjegyezte, hogy bár valóban szépséges a fiatal lány, néha azért mosolyoghatna is egy kicsit. A Promotions egyébként a lány születésnapja kapcsán arról is írt, hogy a mesés Szardínia szigetén jártak, ahol Kiszel Tünde ledobta a dekoltázsbombát. A telt cicik számtalan dicséretet kaptak, a legnagyobb lelkesedést viszont azt váltotta ki, amikor Tünde mellett megjelent az akkor a 21-et frissen betöltő Donatella. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás