promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyobb melle és szexibb csípője van Heidi Klum lányának, mint a híres szupermodellnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Leni alig múlt 18 éves, de kőkeményen beindult a modellkarrierje.

Heidi Klum évtizedek óta a világ egyik leghíresebb szupermodelljének számít. Az idő azonban fölötte is rohan, a német szőkeség jövő nyáron már az 50. születésnapját fogja ünnepelni. Szerencsére nagy elánnal érkezik mögötte az utánpótlás.

Az egykori Forma–1-es csapatfőnök Flavio Briatorétól született lányáról van szó, aki Leni Klumként vágott modellkarrierbe, bár az anyakönyvében a jóval egzotikusabb Leni Olumi Samuel név szerepel, hiszen a lányt adoptálta a nigériai-brazil származású énekes, Seal. Így viszont az ügynökségek pontosan tudják, ki fia-borjáról van szó.

A gyönyörű és hamvas Leni májusban töltötte be a 18-at, de nagyjából két éve szerepel már egyre gyakrabban a sajtóban és a kifutón, és az édesanyjával közösen sem most, egy fehérneműreklám kedvéért állt össze először. Heidi talán már meg is bánta, hogy így tett.

A divatfotón ugyanis képtelen túlragyogni a nála fél fejjel alacsonyabb lányát, akinek az üde fiatalságával aligha tud versenyezni. Leni mellei egészen fantasztikusak, a csípője pedig elképesztően szexi az izgató fehérneműben.

A nemrég felnőtté vált lány tánccal is karbantartja magát, tagja az Abby Lee Dance Company nevű társulatnak, ami egy mazsorettcsoporthoz hasonló együttes. Az édesanyja szerint mindez csak előnyére vált.

„Ott igen kemény napi rutinhoz szokott hozzá, ráadásul folyton zsűri előtt kell táncolnia, ami segített leküzdeni a lámpalázát, így jó alapul szolgált a modell pályához. Egy rakás trófeája van már otthon”

– büszkélkedett Heidi Klum. Leni pedig a beinduló karrierje ellenére sem hajlandó lazítani, újabban a német találmánynak számító pilates mozgásforma is egyre jobban érdekli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás