promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majdnem végzetes lett az Ázsia Expressz Ördög Nóra családjának
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jordániában kisebb kaland várta Nánási Pált.

Volt 2022 márciusában egy interjú Ördög Nórával, ahol elmesélte, hogy az RTL Klubbal milyen csúnyán váltak el egymástól és hogy valójában azért hagyta ott őket, mert a csatorna nem értékelte eléggé a munkáját. Se bánásmódban, se pedig pénzben. Akkor ott azt mondta a műsorvezető, hogy nem menne vissza az említett csatornához, erre a napokban az a hír kelt szárnyra, hogy Stohl András oldalán visszatér az RTL-hez Ördög Nóri. Mindenkit meg lehet venni?

De a nagy visszatérés előtt még Nóri a TV2-n futó Ázsia Expresszt vezeti. Mint az megszokott, a mostani forgatásra is elkísérte a családja, bár Nánásiék a forgatások megkezdése után két nappal érkeztek meg Jordániába. A fotós a Nánázsia vlogra készített videókban mesél a műsor kulisszatitkairól is, de még mielőtt rátért volna a lényegre, az út elejét is elmondta.

Amikor Nánási a két gyerekkel és a börőndjeikkel együtt megérkeztek a kinti repülőtérre, egy sofőr várta őket. Mivel nem nagyon lehetett érteni az adott férfi angolját, így miközben ment az autó, Ördög Nóri férje egyre nagyobb pánikba esett. Nem nagyon segített az sem, amikor a fotóművész azt látta, hogy a sofőr letér az autópályáról és hirtelen megáll egy kietlen mellékúton.

„Tulajdonképpen nem értettem... egyszerűen elmondta hússzor, hogy mi fog történni, de egyáltalán nem értettem. Szerencsére nem lettünk elrabolva. Bár volt egy pillanat, amikor azt gondoltam, hogy ez az utolsó napom"

– hangzik el őszintén a Nánázsia felvételén, de szerencsére hamar kiderült, hogy a sofőr azért állt meg azon a mellékúton, hogy megvárjon egy nagyobb autót, amibe kényelmesebben elfértek a börőndök és a műsorvezetőnő családja.

Azóta már a műsor is forog és a család is rendben van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás