promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka új partnert talált magának – nem szomorkodott sokáig a Dancing with the Starsból való kiesése miatt
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Réka ott segít, ahol csak tud.

A Schobert család októberben csak úgy szárnyal. Kezdődött azzal, hogy Schobert Lara lett a Sztárban Sztár leszek! online riportere, és ez teljesen fellelkesítette a 19 éves leányzót. Majd jött az édesanya Dancing with the Stars szereplése, és bár elsőként esett ki, de Réka szívét megmelegíthette az a tudat, hogy a rajongók petíciót írtak a TV2 műsorának azért, hogy adjanak egy új esélyt neki.

Ha a petíció nem is lett sikeres, Rubint Réka életútja annál inkább, tudniilik nem várt fordulatot vett az élete. A NOX most fog a közeljövőben visszatérni – 10 év után – egy koncert erejéig a nagyszínpadra, és a táncos-koreográfus Tomi úgy döntött, segítséget kér.

A Blikk hozta le elsőként, hogy a zenész a Story magazinnak adott interjújában mesélte el, hogy 2022 augusztusa óta a fitneszkirálynő alakreformedzéseire jár annak érdekében, hogy ne fulladjon ki majd a NOX-koncert első 5 percében.

„Nála erősebb asszonyt, a szó jó értelmében, nem ismerek. Ha látja rajtam, hogy már nehezen bírom, akkor is azt mondja, csináljak még ötöt, még tízet. Nincs kivételezés"

– kezdte az együttes oszlopos tagja, majd azt is elárulta, hogy az első edzés olyan kemény volt, hogy utána a lépcsőn sem tudott felmenni. Ez kicsit elképzelhetetlennek tűnik a múltja miatt, amikor is a NOX-idejében épp azt szerettük a fiúban, hogy nagy könnyedén és lazán, minden megfeszülés és erőlködés nélkül végigtáncolja a színpadot.

„Az utóbbi időben nem sportoltam semmit sem, így az állóképességem hihetetlen mértékben leromlott. Ezért döntöttem Rubint Réka mellett, mert pontosan tisztában voltam vele, hogy nála jó kezekben leszek"

– nyilatkozta őszintén a táncos-koreográfusés hozzátette, hogy

„a célom, hogy mire itt a koncert, végig tudjam csinálni az edzéseket anélkül, hogy kifulladnék. Az Arénában is két órán keresztül leszek a színpadon, amit végig kell tolni."

Vajon sikerülni fog neki visszaszerezni a régi énjét?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás