promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Emlékszel a Mónika show sztárjára? Most lehet, hogy elhagyná Magyarországot, azt is elmondta, miért
Borítókép:  TV2Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bár már évek óta nem láthatja a nagyérdemű Erdélyi Mónikát, a  Mónika Show műsorvezetőjét a képernyőkön, ő ezt nem bánja, azt mondja, más megélhetése is van, jelenleg egyébként is valami másra koncentrálnak a lányával. 

Jelenleg pénzügyi területen dolgozik Erdélyi Mónika, akiért egykor egész Magyarország rajongott, azonban, ha érné olyan felkérés, szívesen visszatérne a képernyőre - mondta el a volt műsorvezető a Blikknek. Ezek mellett azonban úgy tűnik, elég sok terve van, ugyanis arról is beszélt a lapnak, hogy sokat kacérkodik a gondolattal, hogy a lányával elhagyják az országot.

Imádnak világot látni ugyanis - fogalmazott, majd hangsúlyozta, hogy ők nem szórakozásra és drága holmikra, hanem repülőjegyre költik a pénzüket.

"Nagyon sokat utazunk, szinte minden fillérünket erre költjük, és imádjuk minden pillanatát"

- részletezte, és megjegyezte azt is, hogy egyre sűrűbben merül fel a gondolat a lányával való beszélgetéseiben, hogy kétlaki életet folytassanak. 

"Soha nem akarnék teljesen elmenni Magyarországról, mert sok szerettünk, barátunk van itt, akiket nem tudnék itthagyni, egyszerűen nem bírnám nélkülük"

- ecsetelte, és beszélt arról is, hogy korábban élet már Németországban is, amikor a nagyobbik lánya még kicsi volt. "Szuper hely volt, de a szeretteim hiányát akkor is nehezn bírtam" - fűzte hozzá. 

"Kétlaki életre viszont nagyon vágynánk Mollival. Egyre többet beszélünk róla és tervezgetjük, igazából ebben a pillanatban is meg tudnánk oldani. Meg is fogjuk valósítani valamikor. A lányom Amerikába költözne a legszívesebben, én viszont nem mennék olyan messzire, maradnék azért Európán belül. Spanyolországgal és Olaszországgal például nagyon kacérkodom, de márciusban Stockholmban voltunk és az is nagyon megfogott"

- latogatta a lehetőségeket. Valószínűleg várniuk kell még egy keveset, ugyanis kislánya, Molli még középiskolába jár. Az egyetemet viszont teljesen biztos, hogy külföldön szeretné majd elkezdeni, így nem is annyira a valóságtól elrugaszkodott dolog erről beszélni. Megjegyezte, hogy valószínűleg megpályáznak majd valamilyen lehetőséget is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás