promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bizarr szextörténetet osztott meg Kim Kardashian, amiben a nagymamája is benne van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meccs és szexsztori: A Kardashian család megint alkot.

A Kardashian család nevéhez már odatapadt a botrány szó, és szerintem el sem hinnénk, ha csak egy pillanatra is csend és békesség lenne körülöttük. Nekünk magyaroknak Győzike Show meg Mónika Show jutott, Amerikában meg a Kardashianék.

Kim Kardashian neve általánosságban mindig párosul valami szexuális tartalomhoz, és független attól, hogy mi az éppen aktuális téma. A még mindig tartó csetepatéjuk Kanye Westtel is ilyen: Kanye a volt férj, akivel négy közös gyermekük van, és Kanye az énekes, aki állandóan az újabb és újabb botrányai miatt kerül címlapra. Ez a fenegyerek egy október 7-i Fox News interjúban beszélt a Kimmel való házasságáról is,

„Soha nem szoktam kompromisszumot kötni, és lehet, hogy ez ellenszenves sok embernek, de attól még ez az igazság. Most azonban úgy néz ki, hogy Kimmel sikerült, és a gyerekek a jelenlegi iskolájuk mellett az én általam létrehozott Donda Akadémiába is járni fognak, méghozzá az iskolai kórus miatt."

Azzal, hogy ez a négy gyermeknek mennyire lesz megterhelő, úgy látszik, hogy senki sem törődik igazán, mert Kanye sem említette ezt a részét. De természetesen ez csak elenyésző volt a többi vallomása mellett, és azért az ex-feleségről jobban megnyílt,

„Kimnek van egy terméke, a Skims Alakformáló. Amikor elkezdte, már akkor rengeteg kérdés jött fel bennem ezzel kapcsolatban, mivel számomra a termékcsalád reklámképei egytől-egyig túl vannak szexualizálva és nem szerettem volna, ha akár a feleségem vagy majd a jövőben a lányaim ilyenekben pózolnának csak azért, hogy minél többet adjanak el belőlük,"

- kezdte el a népszerű, de hírhedt rapper, majd nyomatékosan hozzátette,

„Kim keresztény és négy fekete gyermek édesanyja. A sajtó és a divat pedig egy túlszexualizált 40 pluszos nőt lát, akinek kirakják a fenekét a világhálóra."

Kim és Kanye többet drámázik, mint mikor együtt voltak, így nem csoda, hogy az amerikaiak többségének már kezd betelni a pohár. Főleg, hogy a rappernek az elmúlt hetekben volt egy újabb kirohanása, amikor is antiszemita szövegeket írt ki Twitterre és a közösségi média ki is tiltotta azon nyomban. A párizsi divathéten pedig egy „White Lives Matter" pólóban jelent meg, vagyis hogy a fehér életek is számítanak.

Ezek után csoda, hogy amikor Kanye interjúja után két nappal, október 9-én Kim Kardashian megjelent az egyik fiával, a 6 éves Sainttel és barátaival a Los Angeles Rams és Dallas Cowboys futballmeccsen, akkor a tömeg fogta magát és kifütyülte? Bár mondjuk, aki a kivetítőre tette ki a botrányhősnőt, az is megéri a pénzét...

De azért a botrányhősnőt sem kell félteni, mivel a legutóbbi Kardashian családi Valóságshow részben őszintén és mindenféle szégyenérzet nélkül elmesélte az egyik szexuális együttlétét a volt barátjával, Pete Davidsonnal.

„Egyszer Davidsonnal a Beverly Hills Hotelben voltunk és a lakosztályunkban fönt órákig beszélgettünk éppen. Volt előttünk egy kandalló, amiről hirtelen eszembe jutottál MJ, mert te szoktad azt mondani, hogy addig nem éltél igazán, amíg nem szexeltél egy kandalló előtt,

- kezdte a történetet Kim a TV-ben MJ-nek, aki a 88 éves nagymamája, majd a szokásos vigyorgással folytatta,

„Szóval a te tiszteletedre szexeltünk akkor a kandalló előtt. Kijelenthetjük ezek után, hogy igazán élek?"

Én is szókimondó vagyok, meg díjazom ezt a fesztelenséget, de azért mennyire normális egy 88 évesnek azt mondani, hogy a te tiszteledre d*gtam egy nagyot? Jó mondjuk, ez a család akkor nem lenne normális, ha nem így viselkedne.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás