promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike keményen nekiment Gelencsér Timinek – ilyen csetepaté még nem volt az Ázsia Expresszben
Borítókép:  TV2 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győzike teljesen meghatódott attól, hogy rádöbbent, vannak még jóindulatú emberek.

Gáspár Győző eltökélte, hogy már nem akar csak és kizárólag a buta és nevetséges Győzike klisé lenni, hanem már szeretné, ha komolyan vennék. Ki akar tőrni a berögzött skatulyákból, viszont nem is olyan régen mindenkit megnyugtatott egy interjúban, hogy azért a komoly énje mellett meg fog maradni a showman is, mert állítása szerint, mind a kettő hozzá tartozik. Ezt nem is lehetne jobban bizonyítani, mint ahogy a TV2-n debütált Ázsia Expresszben teszi. Tudniilik a Holt-tenger partjainál levő adott célállomáshoz a Gáspár család majdnem egyszerre ért oda Gelencsér Tímeával - sportoló és szépségkirálynő - és Balogh Szimonettával.

Azért csak majdnem, mert Timiék egytized másodperccel gyorsabbak voltak, viszont Győzőből kitört itt a Győzike-énje és váltig állította, hogy a lányok bizony csaltak,

„Csaltak, szégyelljék el magukat! Van olyan dolog, hogy tisztelet, ezt egy sportoló igenis tartsa be! Timiért rajongtam a televízión keresztül, de ezek után nem akarok vele barátkozni, sőt követni sem,"

- akadt ki a kamerába is külön a hírkedt celeb. Gelencsérék meglepődtek a férfi felháborodásán, de Timi úgy volt vele, hogy ő nem fogja mindenáron az igazát ismételgetni,

„Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek ezen az egészen, de nem esett jól. Viszont nem szeretnék vitatkozni Győzővel. Elmondtam, hogy mi értünk oda előbb, fölösleges, hogy tovább bizonygassam az igazamat,"

- nyugtázta a szépségkirálynő, amit a BLIKK hasábjain lehetett elolvasni először.

Bár a fent említett párral nem sikerült rendezni a kapcsolatot Győziéknek, azért az estéjük jól sikerült. A következő, vagyis a második feladat olyan szinten nagyot dobott a lelkén, hogy egyszerűen könnyekben tört ki a celeb uraság. Tudniilik az volt a következő feladat a versenyzőknek, hogy szállást találjanak éjszakára, és az említett páros magukhoz méltóan egy ötcsillagos szállodát céloztak meg. Be is mentek a recepcióra, és kevert-tört magyar-angolsággal elmagyarázták, hogy kik is ők és mit is csinálnak éppen.

Persze azért a testvérét, Zsoltot is kiemelte, miszerint nem csak az öccse tud szemtelen és mocskos lenni, hanem ő is.

A vége az lett, hogy a szálloda vezetője ingyen szobát adott nekik, s amikor felkísérte Gáspárékat oda, ahol nyugovóra térhetnek, Győzőből kitörtek a könnyek. A kameráknak vallotta be, hogy ebből az esetből még jobban rádöbbent, mennyire el van telve magától Magyarországon és hogy itt mennyire egy másik oldala tör előtérbe,

„Mekkora rohadt egoista majom vagyok otthon Magyarországon, hogy semminek nem tudok örülni, itt meg megalázkodtam, én Gáspár Győző, a híres Gáspár Győző. A szívem úgy elcsattant, hogy kaptunk egy szobát, hogy egész nap mentünk, mint a kutyák, és megsajnáltak minket. Ez nekem olyan nagy öröm, hogy nem tudom elmondani, hogy megengedték nekünk, hogy itt aludhatunk..."

Miután a szobában egyedül maradtak, Bea még elmondta, hogy ha ezt a klubban elmeséli, senki sem fogja elhinni, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek. Győző erre csak annyit reagált, hogy ő viszont alig várja, hogy Laci atyának elmondja majd. Vajon a hit fogja őket vezetni az úton, és segíteni, hogy egy másik Győzőt lássunk az eddig megszokottnál? Mert egyelőre a sírás miatt úgy tűnik, hogy ez még a régi Győzike... De azért kedves.

És ez még csak a második nap: mi lesz még ebben a műsorban?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás