promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyerő Páros: Bíró Bea szerint a kövér emberek kevésbé fáznak, mint csontsovány társaik
Borítókép:  Nyerő Páros/ RTL Most (screenshoot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyerő Páros idei szériájában a legpozitívabb páros címet egyértelműen Bíró Bea és Törőcsik Dani párosa kapná, de közülük is Bíró Bea ex-modell az, aki minden élethelyzetben képes mosolyogni és pörögni. Azonban nárcizmusból sincs hiány nála, hiszen többször tett már megjegyzést saját és más női játékosok külsejére, leginkább olyan szövegkörnyezetben, melyben saját szépségét emelte ki a többiekével szemben.

A tegnapi részben biológiai tudását is megcsillogtatta a szépséges ex-modell, amikor azzal érvelt kedvesének, hogy inkább a Pameláékat tartsák bent a játékban, mivel hasonló alakkal rendelkezik, ami számukra előny lehet a végső hidegvizes játékban.

„Mondok egy jó indokot, hogy, ha az lesz az utolsó végső feladat, hogy a jéghideg víz alatt kell állni, én is csont es bőr vagyok, és te sem vagy egy kövér férfi……, Norina meg a Béci sem egy csontvékony ember…., normális emberi figurák, nem úgy mint én, aki pálcika emberke vagyok. Ha össze kell hasonlítani, hogy én állok tovább a kis csontjaimmal vagy Norina és Béci, egyértelmű, hogy ők fognak tovább állva maradni…. Pamelával pedig egy kaliberek vagyunk”

A volt Éjjel-Nappal Budapest szereplő Törőcsik Dani, érdeklődve hallgatta az eszmefuttatást, amivel nem tudott azonosulni, valójában mi sem igazán:

„Tanultál te biológiát, Drágám, vagy bármilyen élettani dolgot?”

Dani próbálta Bea fejében helyre tenni a fázásról alkotott elméletét, hogy attól, hogy valaki fázik, az nem attól függ, hogy milyen testalkatú. Dani azt is kihangsúlyozta, hogy az alkat nem azt jelenti, hogy minden nagydarab ember rozmárként éli télen az életét.

Bea ennek hallatán egy kis időt kért gondolkodásra, lehet, hogy elvonulva magányában egy kis lexikális segítség után nézett, hogy megállja-e a helyét kedvese Rozmárokat megszégyenítő elmélete.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás