promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így tud művészein erotikus lenni Schobert Lara, aki topmodelleket megszégyenítő képeket posztol néha
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Lara újabban sokszor fekete-fehérben jelenik meg az Instagramon, amivel mindenkit levesz a lábáról. 

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya igaz, hogy még nagyon fiatal, de iszonyatosan határozott. Anno az nlc.hu-nak adott interjújában igyekezett megnyílni, és beszélni a magánéletéről is. Például már azt is tudja, hogy 28 éves korára mindenképpen szeretne gyereket, és ha a sors is úgy akarja, akár kettőt is.

Természetesen nincsen könnyű dolga, mivel neki, és sokszor a családjának is meg kell küzdenie a negatív kommentelőkkel. Schobert Lara ismert emberek gyereke, ami Magyarországon még nagyobb támadási felület. Szóval az elején elültette magában a gondolatot, hogy kétszer annyit kell bizonyítania. Persze nem azért, mert Schobert Norbi és Rubint Réka ennyire szigorú lenne, de mindenkinek meg szeretné mutatni, hogy nem pottyan semmi sem az ölébe.

Nagy vágya, hogy saját vállalkozása legyen, de addig az influenszerkedéssel szépen ki tudja egészíteni a zsebpénzét, ráadásul nem olyan régen a TV2 is lecsapott rá. Anno egy exkluzív bejelentkezés során bejelentette, hogy ő lesz a „Sztárban Sztár leszek!” című műsor harmadik évadának az online riportere.

Schobert Norbi lánya tudja, hogy nem sokan ismerik a beszédesebb és határozott oldalát, de most szeretné megmutatni, hogy ha kell, akkor ebben is megállja a helyét. A 19 éves lánynak Nagy Réka lett a munkatársa ebben a nagy kihívásban.

Schobert Lara követőinek a száma az Instagramon nagyon gyorsan emelkedett anno, és cikkünk írásakor már lassan 300 ezernél jár.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya sokszor nyúl a művészein erotikus fekete fehér képekhez, amit a topmodellek is szeretnek alkalmazni. Most igyekeztünk nektek összeszedni a legjobbakat a közelmúltból. Schobert Lara néhányszor tényleg villant, de mint a legtöbb híresség vagy modell, nem lép át semmilyen határt vele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás