promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka végre megtörte a csendet: így élte meg a kiesését, és Andrei Mangrának is üzent
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka és Andrei Mangra voltak a Dancing with the Stars 3. évadának első kiesői, ami sokakat meglepett.

Szombaton elindult a TV2-n a Dancing with the Stars új évada, amiben többek között Berki Mazsi, Pap Dorci, Kökény Attila, Zimány Linda, Csobot Adél és Rubint Réka is versenybe szálltak. Sokan szinte teljesen biztosak voltak benne, hogy a Rubint Réka-Andrei Mangra páros fogja megnyerni a műsort, éppen ezért volt olyan döbbenetes a nézők jelentős részének, hogy pont ők estek ki először.

Rubint Rékán látni lehetett az utóbbi hetekben, hogy nagyon készült a Dancing with the Stars-ra, Andrei Mangra pedig tavaly meg is nyerte a műsort Tóth Andival, így érthető, hogy sokan az ő győzelmükben bíztak, de ez mégse jött össze. Schobert Norbi felesége időt kért, hogy összeszedje a gondolatait ezzel kapcsolatban, de most végre elárulta az érzéseit a kiesésről, és közben a táncpartnerének is küldött egy szívhez szóló üzenetet.

„Higgyétek el, hogy épp olyan értetlenül állunk a tegnap este történtek előtt, mint Ti! De! Azt tudnotok kell, hogy az elmúlt hetekben, hònapokban egy csodálatos emberen, Andrei Mangrán keresztül megismerhettem egy szàmomra eddig ismeretlen világot, a tánc világát , amely rengeteg kiskaput kinyitott bennem. Azért élem ezt meg csodaként, mert az egész életünk egy lehetőség a fejlődésre. Testileg és lelkileg is. Mivel hiszem és tudom, h minden okkal történik az elmúlt időszak azt is megmutatta, hogy a mi találkozásunk sem volt véletlen. Azt csak mi ketten tudjuk, hogy milyen különleges felismerést és fejlődést hoztunk egymás életébe. Andrei Mangra mindennél jobban fáj, ami történt, de egyet megígérek! Soha nem hagylak magadra! Köszönök Neked mindent!!!”

– írta Rubint Réka a közösségi oldalán.

A híresség azt is elárulta, hogy 15 évesen a testnevelés tanára genetikai selejtnek nevezte őt, de nem engedte, hogy ez a rosszindulatú megjegyzés lehúzza őt. Sőt, motivációt merített belőle, ahogy a Dancing with the Stars-ból való kieséséből is azt fog meríteni – annak ellenére is, hogy sokak szerint Rubint Réka egy kifejezetten megosztó személyiség, és ezzel ő is tisztában van:

„Bár írják, h megosztó vagyok, de a miértre, soha nem kapok választ. Tudjátok, hogy miért?! Mert nincs! Az nem válasz, hogy 20 éve házasságban, hű Társa és támasza vagyok a férjemnek, 3 gyermek Édesanyja, reggeltől-estig dolgozom, járom az országot, segítek ahol és akinek csak tudok, mindig csak ADOK, nem tudok akkora hotelt, csarnokot bérelni ahová beférne annyi ember, mint amennyi jelentkezik! Bizony! Ez a megosztás oka. A kitartás és a hozzá társulò siker. Mert más nincs. Ez vagyok én és ha a feje tetejére áll a világ, ez is maradok. Sokszor állított már az èlet a szőnyeg szélére, de kislábujjal is megkapaszkodtam és megálltam a helyem, bàrmikor, amikor kellett. Ennek köszönhetem azt, aki ma vagyok. Összetörhetetlen.”

Itt lehet megnézni Rubint Réka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás