promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden modell összeesett a luxusmárka divatbemutatóján, szörnyülködve nézték a jelenlévők a történéseket
Borítókép:  youtube.com/ Fashionostats Editz(screenshoot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A modellek kifutós botlása mostanában elég gyakori, mivel sokszor a modell nem a neki megfelelő méretű cipőben vonul fel.

Ez egy olyan alapeset, ami sokszor eséshez vezet. Viszont manapság már olyan magas az emberek ingerküszöbe, a show és a parádé is elment olyan irányba, hogy egyik tervező übereli a másik világhírű divat ikont, de ez bizony sokszor a modellek biztonságába kerül.

Azonban olyan történésekre, mint ami Milánóban a múlt héten az AVAVAV bemutatóján történt, még nem volt példa.

A modellek drámai módon zuhantak, estek össze a kifutón, ami először hihetetlen aggodalmat keltett a nézőkben, addig a pontig, amíg a vendégek rá nem döbbentek, hogy ez a show része, és értették a célzást, hogy ez valamiféle performansz művészet.

A firenzei székhelyű márka, amelyet a svéd kreatív igazgató, Beate Karlsson vezet, ezen az eseményen debütált, miután az évek során kultuszt épített márkája köré, amelynek kulcsmotívuma a szörnyű karmos cipők és szokatlan lábbelik.

A „Filthy Rich” címet viselő 2023-as tavaszi kollekciója az iparág gazdagság és státusz iránti megszállottságáról szól, amit őrül darabokon keresztül mutat be.

„Egy divatbemutató paródiáját szerettem volna elkészíteni, hogy illeszkedjen a kollekció szánalmas témájához és a divat rendkívüli felületességéhez, egy olyan időszakban, amikor annyira hanyatló a gazdagság, hogy fennáll a veszélye, hogy összeomlik"

– mondja Karlsson. Az extrém darabok közé tartoznak a lábfejtől egészen a derékig nyúló szőrös csizmák, amelyek a cosplay szörnylábak illúzióját keltik, valamint a három Rolex órából összeállított ezüst nyaklánc (amely 300 ezer dollárért kelt el).

„Sok szempontból ez a kollekció paródiája a divatnak, azáltal, hogy bemutatja hogy manapság az emberek a ruhákon keresztül akarják megmutatni a társadalmi státuszukat. Abszurd időszaknak tartom a jelent, és arra biztatom az embereket, hogy nevessenek velünk és rajtunk, és hozzák ki a legjobbat ebből a szörnyű helyzetből”

– zárta a kreatív igazgató.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás