promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka és Berki Mazsi melleitől volt hangos a Dancing with the Stars első élő showja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka melle tánc közben villant ki, Berki Mazsinak pedig végig kint volt.

Szombat este elindult a Dancing with the Stars első élő showja, amiben ismét öt fős zsűri véleményezte a produkciókat. A Vad angyal sztárja, Facundo Arana azért érkezett Magyarországra, hogy ötödik zsűritagként elemezze a párosok táncait két adáson keresztül.

Az első élő show több szempontból is váratlan és emlékezetes volt, hiszen Rubint Réka és Andrei Mangra produkciója közben kellemetlen dolog történt: lecsúszott a fitneszlady ruhája a melléről. Még szerencse, hogy alatta egy test színű ruha és mellbimbó tapasz volt, máskülönben a magyar televízió történetének legnagyobb villantásán röhögne most az egész ország. Persze így is kínos pillanat volt, ez mégsem befolyásolta a páros teljesítményét.

Sokan kíváncsian várták, hogy a boldogságban gyászoló özvegy, Berki Mazsi mit fog produkálni a parketten, és pont az következett be, amit a legtöbben vártak. Mazsiék táncától egyáltalán nem volt elájulva a zsűri, nem is kaptak túl magas pontszámot. Persze a luxusözvegy is végigvillantotta az élő showt, mert egy olyan mélyen kivágott ruhát viselt, amiből épphogy nem estek ki a mellei.

Az adás végére azonban olyasmi történt, amire senki sem számított: Rubint Rékáék és Mazsiék kerültek a veszélyzónába, végül aztán a fitneszlady esett ki elsőként az idei évadból. Minden bizonnyal ez rosszul érintheti Andrei Mangrát, hiszen az eddigi évadokban mindig dobogós helyen végzett a partnereivel: Gabriela Spaniccal a második helyet szerezték meg 2020-ban, az azt követő évben pedig győztesként zárt Tóth Andival. Ehhez képest most az elsőből lett az utolsó, szóval nem hozott neki szerencsét, hogy idén Rubint Rékát kapta maga mellé.

Természetesen Schobert Norbi a stúdióban nézte végig, ahogy feleségét kiejtették a verseny elején, utána a saját közösségi oldalán el is mondta a véleményét az eredményről:

„Szerintem Adél mögött, aki hosszú évekig volt profi táncos, Andrei és Réka produkciója volt a második értékelhető tánc. Igazi tánc. Nem show, díszlet, háttértáncos, hanem színtiszta meló! Elfogadom a döntést, mert az élet néha igazságtalan. Azt is el kell fogadni. Soha ne adjátok fel! Ahogy a Feleségemet ismerem, ez a helyzet lesz csak igazi felhívás a keringőre”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás