promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zendaya melltartó nélkül babonázta meg a fél világot, Tom Holland barátnője elképesztően kívánatos
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Eufória sztárja, Zendaya hihetetlenül csábító volt ebben a Valentino ruhában.

Zendaya még csak 26 éves, de máris olyan hatalmas sikereket ért el Hollywoodban, amikről sokan csak álmodoznak. Tévés tinisztárként, majd énekesnőként is befutott, az utóbbi években pedig hatalmas blockbusterekben szerepel. A Tom Holland-féle Pókember-szériában, illetve a Magyarországon forgatott Dűne című látványfilmben is feltűnt, az Eufóriában nyújtott alakításáért pedig két Emmy-díjat is kapott.

A színésznő a Pókember-filmek forgatása alatt beleszeretett a színésztársába, Tom Hollandba, akivel állítólag nagyon boldogok együtt, bár szinte sose nyilatkoznak a kapcsolatukról. Zendaya folyton elfoglalt, hiszen nemcsak filmezik, hanem különböző divateseményeken is részt szokott venni – a minap például olyan ruhát vett fel az egyikre, hogy egyszerűen lehetetlenség volt nem őt nézni.

Zendaya egy csodálatos Valentino ruhakölteményben ment egy divatbemutatóra, ráadásul melltartó nélkül vette fel az áttetsző felsőjét, így igazán kívánatosan nézett ki, csak úgy ontotta magából a nőiességet – miközben keveset, de pont eleget hagyott a fantáziának, szóval tökéletesen nézett ki.

Még Zendaya is büszkén rakott ki magáról pár képet a káprázatos ruhában, a rajongói pedig alig tudnak betelni a látvánnyal, ami érthető, mivel talán még sosem volt ilyen szexi a fiatal sztár. Minden bizonnyal Tom Holland a világ egyik legszerencsésebb férfija, hogy együtt lehet a gyönyörű színésznővel, aki ráadásul még hihetetlenül tehetséges is – aki az utóbbit esetleg nem hiszi el, annak szívből ajánljuk az Eufória című sorozatot tőle.

Íme Zendaya dögös képei, amiken a bevállalós Valentino szettben láthatjuk őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás