promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brigitte Nielsen a Playboyban is letaglózó amazonként mutatta meg magát, iszonyatosan nagy és formás mellekkel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő akár még 60 évesen is szívesen levetkőzne.

A dán származású Brigitte Nielsen alighanem viking harcos lett volna, ha egy évezreddel korábban születik, így viszont kénytelen volt beérni a színésznői, énekesnői és modell pályával. A jövő nyáron már a 60. születésnapját ünneplő vad szőkeség igen mozgalmas életet tudhat már eddig is maga mögött.

A 185 centi magas óriás előbb a kifutók világába kóstolt bele, és különleges szépsége már az aktképeiről (is) ismert Helmut Newton figyelmét is felkeltette. Brigitte pedig nem zárkózott el a pucér fotózkodástól, és a gátlástalanság a karrierje későbbi állomásain is alighanem jól jött számára.

Az 1980-as évek közepén címszereplője lett a Vörös Szonjának, majd felbukkant a Rocky IV-ben, és máig megmaradt a színészi pályán, bár az induláskori sikereit kétségkívül nem tudta megismételni vagy felülmúlni.

A 4-5 nyelven beszélő nő öt alkalommal mondta ki a boldogító igent, és ugyanennyi gyermeke született – az utolsót 54 évesen szülte a producer Mattia Dessinek, aki 15 évvel fiatalabb, és nagyjából 25 centivel alacsonyabb nála. Brigitte kétségkívül legnagyobb fogása viszont az volt, hogy 1985 és1987 között Sylvester Stallone felesége lehetett.

A szőke amazon számtalanszor levetkőzött a Playboynak, és ezek a magamutogatások is az 1980-as években kezdődtek. A férfimagazinnak ebből az alkalomból adott egy terjedelmesebb interjút, amiből sokat megtudhatunk a háttérről.

„Amennyire szeretnek engem a mozifilmekben látni, annyira szeretnének legyek lenni a falamon az emberek… A nyolcvanas években egy forgatás akár 6-8 hónapig is eltarthatott, ma viszont sokkal gyorsabban készülnek a filmek, és nagyon profinak kell lenned, mert nincs idő hibázni”

– emelte ki Brigitte, részben azt is elismerve, hogy a tehetsége ma már kevés lenne, akkoriban viszont bőven nyílt lehetőség a hibák korrigálására. A Playboy-fotózásokon viszont maga is vérprofin viselkedett, igaz, csupán pózolnia kellett, és közben kidülleszteni az egyébként is hatalmas melleit.

„Emlékszem, 22 évesen egyszer Malibuban voltam, alul bikinialsóban, felül semmiben. Hirtelen szirénázást hallottam a hátam mögül, és a kiszálló rendőr rám szólt, hogy ha nem veszek fel valamit, meg fog büntetni. Körbenéztem: az egyik fickó nyakában egy óriáskígyó tekergett, többen fegyvert hordtak. Csak én nem lehettem toplessben a tengerparton? Ez egy őrült ország”

– idézte fel a színésznő, hogy eleinte nem sokat értett Amerikából, de ma már csodálatos élete van a kaliforniai Palm Springsben a családjával. Dániában persze mindig teljesen meztelenül mászkált a tengerparton, és úgy gondolja, akár 60 évesen is levetkőzhet még a Playboynak, hiszen akkor is fantasztikus alakja lesz.

Képek egyebek mellett ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás