promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka is megszólalt Schobert Lara tévés munkájával kapcsolatban
Borítókép:  TV2 play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka természetesen nagyon büszke a lányára.

Mint az nem is olyan régen kiderült, a már 19 éves Schobert Lara megkapta élete egyik nagy lehetőségét, és hamarosan a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában fog debütálni, mint online riporter:

Schobert Lara kapott hideget-meleget a kommentelőktől: volt, aki gratulált neki, és olyan is akadt, aki szerint az egész protekció, mert a híres szülők gyerekeinek mindig egyszerűbb és könnyebb az élete. Ahány ház, annyi megmondás. De ahogy az sejthető volt, az édesanya, Rubint Réka azonnal a szárnyai alá vette a lányát, és a Blikknek elárulta, hogy mi is áll a lánya TV2-s karrierjének hátterében.

Nem, semmi olyan, nem volt se protekció, se megvesztegetés, egyszerűen csak Lara jókor volt jó helyen ahhoz, hogy utolérje ez az új kaland.

„Lara nagyon visszahúzódó, és mivel mérleg jegyű, minden döntése előtt sokat hezitál. Ráadásul fontos számára, hogy ne a szülei révén ismerjék el őt az emberek, hanem önmaga miatt. Sem én, sem Norbi nem erőltettünk rá soha semmit, de most is megerősítettük abban, hogy ha jön egy lehetőség, azzal élni kell, hiszen még fiatal"

- kezdte Rubint Réka a monológját, amiből az is kiderül, hogy Lara mérleg. Mondjuk mi más is lehetne, ha most volt a születésnapja, nem igaz?

„Nagyon büszkék vagyunk Larára, és hiszek benne, hogy jól teljesít majd, mert ha ő elhatároz valamit, azt teljes maximalizmussal viszi végig"

- zárta le a büszke Rubint Réka, és egyébként ő is a maximalizmust használta, pont úgy, ahogy Lara is saját magára.

A leányzóra amúgy azért is eshetett a kereskedelmi csatorna választása, mert bár ritkán lépett ki - eddig - a nyilvánosság elé, ennek ellenére nem áll távol tőle a szereplési vágy. Az Álarcos Énekesben is szerepelt, hiszen őt rejtette az egyik titokzatos jelmez, és ott az is kiderült, hogy Schobert Lara még énekelni is tud. Arról nem is beszélve, hogy két évvel ezelőtt még a YouTube Vlogger karrierrel is megpróbálkozott, bár ott csak két videót töltött fel végül – reméljük, a Sztárban sztár leszek!-ben jobban meg fogja találni önmagát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás