promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erre gondolnak a férfiak szex közben – a Top 10-es listára mocskos dolgok, és a sport is felkerültek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs is olyan észveszejtő különbség a női toplistához képest.

A szex az élet sója, és a hasonlat talán abból a szempontból is megállja a helyét, hogy mindenkinek más-más mennyiségre van belőle szüksége. Ha általánosítani szeretnénk, akkor a férfiak talán inkább a gyakoriságra figyelnek, míg a nők a minőségre, bár köztük is akadnak jócskán kivételek.

Egy közelmúltban elvégzett brit felmérés készítői arra voltak kíváncsiak, mire gondolnak a hölgyek aktus közben. Bátorító eredmény, hogy az ebből készített Top 10-es listán túlnyomórészt olyan ki nem mondott dolgok szerepelnek, amelyek az adott pillanatra koncentrálnak, és a női gondolatok csak elvétve kalandoznak olyan irányba, hogy például mi vár rájuk másnap a munkahelyen.

De mi a helyzet a férfiakkal? Vajon ők is ott vannak fejben szex közben? Természetesen az említett felmérés rájuk is kitér, és egyáltalán nem nagy csoda, hogy az ő Top 10-es listájuk nincs teljes átfedésben a hölgyekével. A férfiaknak ugyanis elsősorban ezen jár az eszük lepedőgyűrés közben:

  1. Az exemmel másmilyen volt
  2. Ez fantasztikus!
  3. Le kell nyugodnom
  4. Milyen lehet egy hírességgel csinálni?
  5. Vajon hogy áll most a focicsapatom?
  6. Milyen lenne a szex egy női barátommal vagy egy kolléganőmmel?
  7. Bárcsak mocskos dolgokat mondana nekem!
  8. Mikor csinálhatjuk megint?
  9. Holnap munkába kell mennem
  10. Most nem olyan jó, mint lenni szokott

A Top 10-es lista tehát a ki nem mondott gondolatokat gyűjti össze, és ha összehasonlítjuk a férfiakét és a nőkét, akkor nincs is olyan nagy eltérés közöttük. Az erősebbik nemnél persze fel-felötlik a sport is, illetve az a gyakori vágy, hogy az aktust némi trágár beszéddel dobják fel – de a női lista szerint erre a hölgyek a legkevésbé sem vágynak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás