promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ravaszul mutatta meg magát meztelenül Alexandra Daddario, míg Carmen Electra alulról villantotta meg a melleit – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül megmutatjuk, hogy Erika Graynek miért van 2,3 millió követője Instagramon.

Alexandra Daddario nevét főleg vígjátékok, vagy éppen a Baywatch film miatt ismerik, de azért be szokta bizonyítani, hogy képes komolyabb műfajú alkotásokban is helytállni. Legutóbb A Fehér Lótuszban láthatták a nézők, hamarosan pedig egy horror szériában, A Mayfair boszorkányok történetében fog feltűnni. A színésznő ravaszul és művészien fotózta le magát meztelenül, de megnézhetitek bikiniben is.

Carmen Electra még mindig tüzes, és az egyik leggyönyörűbb modell az egész világon. Hiába lett áprilisban ötven éves, még nem akar hátat fordítani a szakmának, bár ilyen testtel nem is szabad. Fénykorában ugyebár rengetegen címlapon láthattuk, de a Playboynak is levetkőzött, de a magyar FHM címlapon is feltűnt. Már alig várta, hogy jöjjön az október, és belevágjon a horrorok nézésébe. A popcorn megvan, és persze a mellvillantás is alulról.

Végül, de nem utolsó sorban érkezzen Erika Gray, akinek már 2,3 millió követője van Instagramon. A modell luxusingatlanokat is árusít, és adottságaival valószínűleg hamar el is tudja ezeket adni a vevőknek.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás