promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleség tudtával lépett félre a férj, de mértéktelen szex lett belőle a szeretővel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyitott házasság nem való mindenkinek, erős személyiséget kíván.

A poliamoria olyan párkapcsolatot jelent, amelyben kettőnél több személy között van intim viszony. Erről persze minden érintett fél tud, sőt kifejezetten bele is egyeznek abba, hogy a párjuk „több kapura játsszon”.

Ilyen kísérletbe kezdett nemrég egy Lucy nevű hölgy is, aki már eleve különös házasságban élt, hiszen a párja is egy nő volt. Mégis úgy érezték, hogy ennél nagyobb csavart kell belevinniük a magánéletükbe, és a leszbikusságuk ellenére akár férfiakat is beengedhetnek az ágyukba.

„Féltékenységet, bizonytalanságot és szorongást egyaránt éreztem, amikor elindultunk ezen az úton, de volt benne valami erotikus is. Tisztán emlékszem a vegyes érzéseimre, amikor először adtam puszit a feleségemnek, mielőtt kicsípve indult el a randira”

– emlékezett vissza Lucy. Rettegett attól, hogy a párja vajon visszatér-e hozzá este, ahogy ígérte, vagy annyira bejön neki az új partner, hogy egész éjszaka vele marad. Most viszont már úgy gondolja, hogy a nyitott kapcsolattól jobb szeretővé, partnerré és baráttá váltak.

Az egyik legérdekesebb szerető a heteroszexuális Alex volt, aki az ötvenes évei ellenére öt szerelmi viszonyt is futtatott egymás mellett, mindegyiket olyan nőkkel, akik a poliamoriára esküdtek. Ő tanította meg Lucyt arra, hogy a különböző embereket különböző módokon lehet szeretni.

Ilyesfajta viszony persze a heteroszexuális pároknál is előfordul, sőt alkalmanként együtt, egy házban gyakorolják ezt a „mesterséget”, természetesen partnercserével. Ez történt a Roland és Mary, illetve John és Nan nevű házastársak esetében is.

Miután Johnék gyerekei elaludtak, a férfi hazavitte a bébiszittert, és mire visszatért, a felesége már Rolanddal feküdt az ágyban. A torkában dobogott a szíve, hiszen tudta, hogy rá pedig Mary vár a másik hálószobában.

Később ezeket a találkozásokat többször is megismételték, és a partik egyre fesztelenebbekké váltak. A történet viszont nem sült el jól, hiszen a féltékenység beköltözött közéjük, és megmérgezte az addig jól működő házastársi kapcsolatokat.

„Az emeleti hálószobában John és Mary dugnak. Nan a földszinten üldögél, és hallgatja őket. A hangok féltékenységgel töltik el, valamit elvesztett. Egy év telt el az első párcsere óta, és azóta több hullámhegyet és hullámvölgyet élt át a házasságuk. A legrosszabb az volt, amikor egy őrült éjszakán látta Mary-t egy átlátszó pólóban tekeregni John ölében. Nan arra gondolt, hogy talán nem elég erős ehhez az életmódhoz”

– olvasható mintegy összegzésként a történetet tálaló esquire.com oldalon, rámutatva arra, hogy az engedélyezett szeretőtartás sem egy olyan felhőtlenül boldog és kielégítő állapot, mint azt a legtöbben gondolják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás